LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 05 Απριλίου 2022 08:53

“The 2Night Show” - Τσιμιτσέλης: το επίθετο, το τυχερό ξυστό και η κόρη του (βίντεο)

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή “The 2Night Show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

The 2night Show - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show”.

Με πολλή ευχάριστη διάθεση, ο ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα επαγγελματικά του βήματα, το... τυχερό ξυστό αλλά και τη μονάκριβη κόρη του Εύα, την οποία έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη.

Αρχικά, ο παρουσιαστής, τον ρώτησε για το επίθετό του και την προέλευσή του, με τον ηθοποιό να απαντά: «από ψιλοψάξιμο οικογενειακό είναι ιταλοφερμένο»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει πολύ τυχερός στο παρελθόν αφού κέρδισε το ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του. Με το μερίδιό του, κατάφερε να έρθει στην Αθήνα, όπως ανέφερε. «Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου», αποκάλυψε ο Γιάννη Τσιμιτσέλης.

Για την κόρη του Έυα, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια: «Η Εύα έχει πάρει και από τους δύο αλλά μοιάζει μοιάζει περισσότερο στη μαμά της. Δόξα το Θεώ είναι πολύ όμορφο παιδάκι. Είναι 8 ετών. Πλέον είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος. Έχει πια τη δική της δυνατή ταυτότητα, επικοινωνεί με τη φίλη της, αρχίζει και ανεξαρτητοποιείται και αυτό είναι πολύ όμορφο. Τώρα που μεγαλώνει μπορείς να κάνεις και περισσότερες δραστηριότητες, την έχω πάρει μαζί μου και στα γυρίσματα».

Ειδήσεις σήμερα: 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεχίζονται οι φονικές μάχες με θύματα αμάχους

Η Ρουλά Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού

“The 2Night Show” - Μπέτυ Βακαλίδου: δεν έχω συγχωρήσει την οικογένειά μου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)Σήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Τραγωδία στη Μαλαισία με δύο στρατιωτικά ελικόπτερα. Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τη σύγκρουση στον αέρα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”07:01Λασίθι: Έκρυβαν ναρκωτικά και σύνεργα σε σπίτια και ΙΧ (εικόνες)06:48Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη06:21Καιρός: Βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Λειψοί: Τραγούδι... πρόσκληση στο νησί από τον Δήμαρχο και τον “Μιχαλάρα” (βίντεο)23:59Ημέρα της Γης: Ο ΕΕΣ παρουσιάζει την Στρατηγική Κλιματικής Αλλαγής23:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο