LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Απριλίου 2022 19:36

AHEPA: Σακελλαροπούλου - Μητσοτάκης εξήραν το έργο τους

Με αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Ελληνικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Ένωσης συναντήθηκαν η ΠτΔ και ο Πρωθυπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Ελληνικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Ένωσης (ΑHEPA), υπό τον πρόεδρό της Δημήτριο Κόκοτα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της AHEPA ενημέρωσαν την κυρία Σακελλαροπούλου για τους στόχους της ομογενειακής οργάνωσης και τις τρέχουσες δραστηριότητές της, ενώ εξέφρασαν την προθυμία τους να συνεισφέρουν στην προώθηση και προβολή των ελληνικών θέσεων στο εξωτερικό.

Σακελλαροπούλου - AHEPA

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τα μέλη για το έργο που επιτελείται τον τελευταίο αιώνα, καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης. Τόνισε επίσης ότι η Ελλάδα στηρίζει τις σημαντικές και αξιέπαινες δράσεις της AHEPA, τόσο στον εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό τομέα, όσο και σε αυτόν της προώθησης των σχέσεων της Ελλάδας με τις ΗΠΑ.

Σακελλαροπούλου - AHEPA

Συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον Πρωθυπουργό 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου επίσημη αντιπροσωπεία της AHEPA, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί η ομογενειακή οργάνωση στη χώρα μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε στους συνομιλητές του την εκτίμησή του για τις δράσεις και πρωτοβουλίες της οργάνωσης για την στήριξη και προώθηση των ελληνικών θέσεων στις ΗΠΑ, και για το φιλανθρωπικό της έργο.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε την AHEPA για τη συνεισφορά της στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, που βρίσκονται σήμερα σε άριστο επίπεδο, καθώς και για τις προσπάθειες προβολής της νέας εικόνας της Ελλάδας στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης: το διαζύγιο, η “κραυγή” της Τζωρτζίνας και τα “μάγια της πεθεράς” (βίντεο)

Δάσκαλος βίαζε μαθήτριες - Τουλάχιστον 8 εγκυμοσύνες από βιασμούς

O ευρωπαϊκός θρίαμβος της ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο