LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 03 Απριλίου 2022 11:12

Red Hot Chili Peppers - Λεωφόρος της Δόξας: ένα αστέρι για το συγκρότημα (εικόνες)

Οι Red Hot Chili Peppers τιμήθηκαν με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. 

Red hot chili peppers -Αστέρι - Λεωφόρος της Δόξας

Οι Red Hot Chili Peppers τιμήθηκαν με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ για τις τέσσερις δεκαετίες τους στη μουσική βιομηχανία 

Το συγκρότημα από το Λος Άντζελες, που δημιουργήθηκε το 1983, επέστρεψε με το 12ο άλμπουμ του «Unlimited Love». 

Την παραμονή της κυκλοφορίας του άλμπουμ, οι Red Hot Chili Peppers με την τρέχουσα σύνθεση, Άντονι Κίντις, Τζον Φρουσιάντε, Τσαντ Σμιθ και Φλι ήταν παρόντες στην τελετή για να παραλάβουν το 2.717ο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. 

Ο κιθαρίστας Τζον Φρουσιάντε – που επέστρεψε στους Red Hot Chili Peppers το 2019 μετά από σχεδόν μια δεκαετία – μίλησε πρώτος, θυμήθηκε ότι μετακόμισε για πρώτη φορά στο Χόλιγουντ όταν ήταν έφηβος το 1987 και ευχαρίστησε «όλους στον κόσμο για τους οποίους η μουσική σημαίνει κάτι». 

Στη συνέχεια, ο Φλι αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση του με τη Λεωφόρο της Δόξας λέγοντας στους παρευρισκόμενους ότι «έτρεχε» εκεί ως νεαρός και έπαιζε τρομπέτα στο κοντινό πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. 

«Ξέρω αυτόν τον δρόμο μέσα έξω και ο δρόμος με γνωρίζει και όποτε ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο, αυτός ο δρόμος ήταν πάντα μέρος του εαυτού μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που τώρα μπορούμε να γίνουμε μέρος του»» είπε. 

Ο Τσαντ Σμιθ έκανε λόγο για «καταπληκτική προσέλευση» στην τελετή και αναφέρθηκε στα παλαιότερα μέλη του συγκροτήματος. «Πρέπει να κάνω μνεία στον αδερφό μου, Τέιλορ Χόκινς», συνέχισε αναφερόμενος στον ντράμερ των Foo Fighters, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, «τον αγαπώ και θα μας λείψει τόσο πολύ». 

Ο Σμιθ πρόσθεσε: «Κυκλοφορεί τριγύρω  Θα γελούσε και θα έκανε ένα ωραίο έξυπνο σχόλιο για όλο αυτό το πράγμα και τον αγαπώ». 

«Για μένα, αυτή δεν είναι μια ιστορία ατόμων. Λατρεύω τον Τσαντ, τον Φλι, τον Τζον, πολύ. Είναι εκπληκτικά ταλαντούχοι. Κάτι συμβαίνει όταν είμαστε μαζί που είναι πολύ σπουδαιότερο απ΄ ότι όταν είμαστε μεμονωμένα μέρη» τόνισε ο τραγουδιστής του γκρουπ, Άντονι Κίντις. 

«Ξεκινήσαμε να παίζουμε μουσική σε μπαρ πάνω και κάτω σε αυτόν τον δρόμο και να κάνουμε μια χούφτα ανθρώπων να χορεύουν. Μείναμε μαζί ως ομάδα και ως συγκρότημα και τώρα μπορούμε να κάνουμε τους πάντες να χορεύουν και να νιώθουν χαρά», ανέφερε ο Κίντις. 

Ο Τζορτζ Κλίντον παραγωγός του δεύτερου άλμπουμ του συγκροτήματος «Freaky Styley», το οποίο κυκλοφόρησε το 1985 και ο ηθοποιός Γούντι Χάρελσον μίλησαν επίσης για τους Red Hot Chili Peppers.

Ειδήσεις σήμερα:

Πισπιρίγκου - Δασκαλάκης: το διαζύγιο, η “κραυγή” της Τζωρτζίνας και τα “μάγια της πεθεράς” (βίντεο)

Ρόδος: Σύλληψη άνδρα για ασέλγεια σε ανήλικες φίλες του παιδιού του

Ρουγκάλας για Πισπιρίγκου: το τάμπλετ της Τζωρτζίνας “χτυπούσε” την ώρα της κηδείας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)Σήμερα 08:55 | Ειδήσεις

Ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το νέο ράλι τιμών στα καύσιμα και μάλιστα τις αντίθετες διαδρομές πετρελαίου και βενζίνης.

Ελληνοτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)Σήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του πρώην Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του CHP.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας08:37Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίση07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο