LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 31 Μαρτίου 2022 14:30

Ολλανδία - Πυροβολισμοί σε ταχυφαγείο: Νεκρά δύο αδέλφια

Μακελειό σε εστιατόριο στην Ολλανδία. Ο δράστης πυροβολούσε τα θύματά του μέχρι που  άδειασε το όπλο του.  

Ολλανδία - περιπολικό

Οι δύο άνδρες που σκοτώθηκαν χθες, Τετάρτη, από τα πυρά αγνώστου μέσα σε εστιατόριο της αλυσίδας MacDonald's στην Ολλανδία ήταν αδέλφια και γνωστοί επιχειρηματίες στην περιοχή τους, μεταδίδουν σήμερα τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία διευκρίνισε σήμερα σε ανακοίνωσή της ότι εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να βρει αυτόν που πυροβόλησε τους δύο άνδρες, ηλικίας 57 και 62 ετών, σε εστιατόριο MacDonald's στο Τσβόλε, στο βόρειο τμήμα της Ολλανδίας.

Το φονικό περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των πελατών, τους οποίους κατέλαβε πανικός, ενώ μεταξύ τους υπήρχαν και παιδιά που είχαν μόλις τελειώσει από προπόνηση ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας πυροβολούσε τα θύματα μέχρι που άδειασε το όπλο του.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επισήμως την ταυτότητα των δύο θυμάτων, αλλά τα ονόματά τους έχουν δημοσιοποιηθεί από αρκετά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με αυτά, πρόκειται για τους Χουσεΐν και Αλί Τορουνλάρ, δύο τουρκο-ολλανδούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή στον ξενοδοχειακό τομέα.

Αυτόπτες μάρτυρες σε κατάσταση σοκ εξήγησαν στο δίκτυο RTL Oost ότι ο δράστης καθόταν σε τραπέζι απέναντι από τα δύο θύματά του πριν από την επίθεση.

"Ο ύποπτος παρακολουθούσε για λίγο τους δύο Τούρκους που έπεσαν θύματα" της επίθεσής του, σύμφωνα με το RTL Oost. "Μοιάζει με εξόντωση που έγινε εν ψυχρώ και ήταν καλά σχεδιασμένη", πρόσθεσε το δίκτυο.

Οι μαζικές δολοφονίες δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Ολλανδία. Ωστόσο στην πρωτεύουσά της, το Άμστερνταμ, έχουν σημειωθεί αρκετοί φόνοι σε συγκρούσεις για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου κοκαΐνης.

Τον Μάρτιο του 2019, ένας άνδρας τουρκικής καταγωγής, ο Γκιοκμέν Τανίς, σκότωσε τέσσερις ανθρώπους, ανοίγοντας πυρ με πιστόλι κατά επιβατών σε τραμ στην Ουτρέχτη, στην κεντρική Ολλανδία, φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ!". Η μαζική αυτή δολοφονία χαρακτηρίστηκε "τρομοκρατική" από την ολλανδική δικαιοσύνη, η οποία τον καταδίκασε την επόμενη χρονιά σε ισόβια κάθειρξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Λήμνος: Πέθανε από τσιμπήματα μέλισσας

Εθνικός – πόλο: Οι “γοργόνες” του “Αυτοκράτορα” στην κορυφή της Ευρώπης

“Το Πρωινό” - Ρούλα Πισπιρίγκου: Η νονά της Τζωρτζίνας ξεσπά (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο