LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Μαρτίου 2022 18:14

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πωλητήριο στο ουζερί της Βίκυς

Ούτε ένα μήνα μετά τη γυναικοκτονία της Βίκυς και το ουζερί της μπαίνει για πώληση.

έγκλημα - Θεσσαλονίκη - καφενείο - δολοφονία - αυτοκτονία

Του Βαγγέλη Κοκολάκου

Πωλητήριο μπήκε στο ουζερί της Βίκυς, της γυναίκας που δολοφονήθηκε στις αρχές του μήνα από τον πρώην σύντροφο της, μπροστά στα μάτια της κόρης της και των θαμώνων του καταστήματός της, στη Θεσσαλονίκη.

Οι φωνές της 20χρονης κόρης της έχουν χαραχθεί στη μνήμη των κατοίκων της οδού Παπάφη. Σε κατάσταση σοκ τότε, με σπασμένη φωνή και λυγμούς προέτρεπε τους διασώστες του ΕΚΑΒ να δουν τη μητέρα της και όχι την ίδια παρότι ήταν τραυματισμένη. Λίγο λεπτά νωρίτερα ο πρώην σύντροφος της μητέρας της, είχε εισβάλλει στο κατάστημα και της έκοβε το νήμα της ζωής πυροβολώντας την με καραμπίνα, λίγο πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτονήσει.

Είκοσι μέρες μετά η γειτονιά παραμένει συγκλονισμένη. Στο ουζερί της Βίκυς, που έσφυζε από ζωή έχει μπει πωλητήριο.

«Πωλητήριο. Ναι, δυστυχώς. Τι να πεις τα χρόνια που ζούμε κάθε μέρα τέτοια βλέπουμε», δήλωσε στον ΑΝΤ1 κάτοικος της περιοχής.

έγκλημα - Θεσσαλονίκη - καφενείο - δολοφονία - αυτοκτονία

Ένας άλλος, είπε πως «ήταν σοκαριστικό αυτό που συνέβη και τελείως άδικο».

Λίγα λουλούδια και καντηλάκια παραμένουν δίπλα στην είσοδο του καταστήματος για να τιμούν την μνήμη της Βίκυς, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη γειτονιά.

«Δεν νομίζω να πουληθεί και αν πουληθεί δεν θα είναι το ίδιο μαγαζί θα είναι κάτι άλλο», εκτίμησε γείτονας.

Η αδικοχαμένη γυναίκα άφησε πίσω της τρεις κόρες.

 

Ειδήσεις σήμερα: 

Ουκρανία: Δραματικός ο απολογισμός του ΟΗΕ για τους νεκρούς άμαχους

ΕΦΚΑ - ΟΑΕΔ: Οι πληρωμές της εβδομάδας

Αστυνομικός έσωσε τη ζώη κοπέλας!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28Ηράκλειο: Έσπρωξε την πρώην του από τη σκάλα17:13Λιβαδειά: Μυστήριο με 15χρονη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της16:59Κέρκυρα: Μπότης έπεσε στο κεφάλι γυναίκας (βίντεο)16:44“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ116:31Μήνυμα Μητσοτάκη για το Πάσχα: Οι σκέψεις μας στους αδύναμους και τους ένστολους16:17Γάζα - Le Monde: Διαρρήξεις σε τράπεζες με λεία 66000000 ευρώ16:04Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση15:50Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή15:36Revenge porn: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για διακίνηση φωτογραφιών της15:23Ανάσταση: Ο Δήμος που θα γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα 15:10Λευκάδα: Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 23χρονο14:56Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που πυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου (εικόνες)14:42Ιρλανδία – Γάζα: Κατάληψη φοιτητών για τον πόλεμο (βίντεο)14:29Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν άνδρα στην μέση του δρόμου 14:16Φλώρινα: Χάκαρε το Facebook του φίλου τους και τους πήρε λεφτά14:08Άρτα: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της σε δύο νεφροπαθείς13:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο