LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Μαρτίου 2022 19:14

Ο Ντι Μαρία αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής

Η δήλωση του άσου της Παρί που έρχεται να «ταράξει τα νερά» μετά τη φυγή και του Μέσι.

AP - Άνχελ Ντι Μαρία - Εθνική Αργεντινής

Μετά τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος υποσχέθηκε να κάνει «απολογισμό για πολλά πράγματα» μετά το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, ο Άνχελ Ντι Μαρία μίλησε επίσης για το μέλλον του, μετά τη νίκη με 3-0 της Αργεντινής επί της Βενεζουέλας.

«Ήταν μάλλον ο τελευταίος μου αγώνας με τη φανέλα της Αργεντινής», σχολίασε ο 34χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Ένας τρόπος να πει ότι θα αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ; Πιθανό, γιατί η Αργεντινή δεν έχει ακόμη προγραμματίσει κάποιον αγώνα μπροστά στους οπαδούς της πριν από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Η «Αλμπισελέστε» πρέπει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ισημερινό στις 30 Μαρτίου και μετά την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ την 1η Ιουνίου, πριν από μια σειρά φιλικών αγώνων, με τους αντίπαλους και τις έδρες αυτών των αγώνων να απομένει να καθοριστούν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η “Ώρα της Γης”: Πότε σβήνουμε όλοι τα φώτα

Φθιώτιδα: Βρήκε νεκρό τον άνδρα της στο κρεβάτι

Αγρίνιο: ανήλικος μαχαίρωσε νεαρό άνδρα (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)Σήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Πυρετώδεις προετοιμασίες και δρακόντια μέτρα για την επίσκεψη του Ράμα στην Αθήνα. Μαζική μετακίνηση υποστηρικτών του Ράμα από την Αλβανία στο Γαλάτσι σύμφωνα με ΜΜΕ της ομογένειας.

Τράπερ συνελήφθη στην ΚηφισιάΣήμερα 08:17 | Ειδήσεις

Για ποιον λόγο συνελήφθη ο τράπερ.

Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)Σήμερα 09:39 | Ειδήσεις

Ένας άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτηρίου στην πόλη Τζορτζ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο - Καρπενήσι: Νεκρός ο επιβάτης αυτοκινήτου που “έπεσε” σε γκρεμό (εικόνες)10:52Μητσοτάκης στη Millieyt: Είμαστε γείτονες και όχι εχθροί10:38Eurovision - Χορευτές της Μαρίνας Σάττι: Είμαστε “Έλληνες – Τούρκοι” από την Δυτική Θράκη (βίντεο)10:25Γάζα - Ράφα: Νέος φονικός βομβαρδισμός, ενώ η Δύση “πιέζει” για εκεχειρία (εικόνες)10:12Ρέθυμνο: Νεκρός νεαρός άνδρας σε παραλία09:58Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)09:45Αγρότες - Κτηνοτρόφοι: Πληρωμές και επιδοτήσεις 2,2 δις ευρώ το 202409:33Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)09:19Επιστολική ψήφος: η αποστολή φακέλων, η διαδικασία και οι διορίες09:06Βαλτιμόρη: Οι πρώτες αντιδράσεις αστυνομικών μετά την κατάρρευση της γέφυρας (βίντεο)08:52Τράπερ συνελήφθη στην Κηφισιά08:39ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 17 Μαΐου08:25Εξάρχεια: Ένταση, ζημιές και προσαγωγές08:12Eurovision 2024 - Ισραήλ: οι αποδοκιμασίες και η πέμπτη θέση (εικόνες)07:58Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογος07:44Γιορτή της Μητέρας: Η “πηγή της ζωής” και η ιστορία της ημέρας που της... αφιερώθηκε!07:30Ρόδος: Φωτιά στον Αρχάγγελο07:16Eurovision: Eντάσεις μεταξύ αστυνομίας και φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών (εικόνες)07:03Εορτολόγιο – 12 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:50“5Χ5” ΣΠΕΣΙΑΛ με Τουμασάτου και Κατσούλη (εικόνες)06:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο