LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 24 Μαρτίου 2022 19:31

Νεκρά αδέλφια στην Πάτρα - Λέων για Τζωρτζίνα: μάθαμε από τι δεν πέθανε, όχι από τι πέθανε

Τι λέει ο ιατροδικαστής, μετά από τις πληροφορίες για την έκθεση του παθολογοανατόμου, σχετικά με τα αίτια θανάτου του μεγαλύτερου κοριτσιού της οικογένειας.

Γρηγόρης Λέων - ΑΝΤ1

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών αδελφών στην Πάτρα, που απασχολεί όλη την Ελλάδα. 

Σχετικά με τις πληροφορίες που διακινούνται ότι εξεδόθη ιατροδικαστική έκθεση που δεν αποδίδει τον θάνατο της Τζωρτζίνας, σε καρδιολογικό πρόβλημα ή σε ασφυξία, ο ιατροδικαστής είπε πως «από τις δημοσιογραφικές πληροφορίες προκύπτει τι δεν βρήκε ο παθολογοανατόμος από την εξέταση και όχι το τι βρήκε». 

«Θα πρέπει να περιμένουμε και τις τοξικολογικες εξετάσεις. Οι ιατροδικαστές θα πρέπει να στηριζόμαστε σε ευρήματα», επεσήμανε ο κ. Λέων.

Νέα δεδομένα φαίνεται ότι προκύπτουν από τις έρευνες για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Πάτρα - παιδιά - νεκρά αδέλφια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega για τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου, αλλά ούτε και καρδιολογικό πρόβλημα.

Το ενδιαφέρον, επομένως, στρέφεται τώρα στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο ήπαρ και τον πνεύμονα. Ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στο κοριτσάκι από τους γιατρούς, αν και εκτιμάται ότι οι ουσίες αυτές δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο ακαριαίο θάνατο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας των κοριτσιών είπε «περιμένουμε τα αποτελέσματα και τότε θα δώσουμε την απάντηση μας. Η αλήθεια δε μοιάζει καθόλου με όλα αυτά που λέγονται.

Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες και ψεύτικες μαρτυρίες. Προσπαθούμε να πενθήσουμε και δε το καταφέρνουμε με όλα αυτά»

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρά αδέλφια στην Πάτρα - Λέων: η μάνα “εξηγεί” πως πέθαναν τα παιδιά (βίντεο)

Λάρισα: νεκρό ζευγάρι από την φωτιά στο τζάκι

Πόλεμος στην Ουκρανία: καταστράφηκε ρωσικό αποβατικό πλοίο (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο