LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Μαρτίου 2022 09:21

“The 2Night Show” - Κρυσταλλία: Το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” και η εξομολόγηση για τον γιο της (βίντεο)

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, την οποία απολαμβάνουμε και στη θέση της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ

Στην παρέα του «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας και η Κρυσταλλία Ρήγα.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, την οποία απολαμβάνουμε και στη θέση της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Κρυσταλλία μίλησε για τα μαθητικά της χρόνια ως «αγοροκόριτσο», για την εμπειρία της ως κριτής στο show του ANT1, ενώ αποκάλυψε γιατί νιώθει άβολα στις συνεντεύξεις. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της ο μονάκριβος γιος της, Νικηφόρος;

«Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικιέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες», αποκάλυψε αρχικά για την εφηβεία της.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε: «Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου».

Η ίδια πριν ενάμιση χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά.

Μιλώντας για το μωρό της σημείωσε ότι είναι πολύ δύσκολο να δουλεύει και να το φροντίζει αλλά το προσπαθεί.

«Ο γιος μου, ο Νικηφόρος είναι 14 μηνών. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τέσσερα παιδιά, αλλά τώρα που είδα πως είναι… το πάω πιο σιγά. Δεν έχουμε ουσιαστική βοήθεια, έχουμε μια κυρία που έρχεται για λίγες ώρες. Είναι πολύ απαιτητικό και να δουλεύεις και να έχεις και ένα πιτσιρίκι. Είναι εξαντλητικό, αλλά τον έχουμε και το ζούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία - Ζελένσκι: αποτροπή νέας απόπειρας δολοφονίας του

Europa Conference League: τελικός στην… Ελλάδα;

Βραζιλία: φονικές πλημμύρες στην Πετρόπολις (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον ΜπάιντενΣήμερα 17:58 | Ειδήσεις

Ποιος ο λόγος που ο Τούρκος Πρόεδρος ανέβαλε την επίσκεψή του στον Λευκό οίκο και την συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05“Έρωτας φυγάς”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (βίντεο)17:52Σκυλακάκης: Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις το λαχείο παρά να σου γκρεμίσουν το αυθαίρετο 17:39Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο