LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Μαρτίου 2022 05:55

UEFA - Euro 2028: “κλείδωσε” η ανάθεση της διοργάνωσης

Που πρόκειται να γίνουν οι αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, σε επίπεδο ευρωπαϊκών ομάδων. Οι εκτιμήσεις για συμμετοχή περισσότερων ομάδων και η επίσημη ανακοίνωση.

ποδόσφαιρο - μπάλα - δίχτυα

«Κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, η ανάθεση της διοργάνωσης του Euro 2028 από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ελλείψει άλλων υποψηφιοτήτων, με την UEFA να δίνει το τελικό χρίσμα στο «Νησί» στις 7 Απριλίου, μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας για τις υποψηφιότητες. 

Σύμφωνα με τη βρετανική «Telegraph», η κοινή πρόταση του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ιρλανδία, ήταν η μόνη που κατατέθηκε επίσημα προς την οργανωτική επιτροπή της UEFA κι από τη στιγμή που η προθεσμία λήγει τις επόμενες μέρες, οι Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Ιρλανδία και Βόρειος Ιρλανδία θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση. 

Η Τουρκία που είχε ως ένα σημείο σκέψεις για τη διοργάνωση, έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, ενώ ήταν δεδομένο πως η υποψηφιότητα της Ρωσίας θα έβγαινε εκτός «κάδρου» μετά την εισβολή της στην Ουκρανία. 

Το Euro 2028 όπως αναμένεται να επεκταθεί κι άλλο, φιλοξενώντας στην τελική φάση 32 χώρες. Κι επιπλέον θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της απευθείας πρόκρισης, όσον αφορά τις διοργανώτριες, διότι σύμφωνα με τους κανόνες της FIFA μόνο δύο από τις πέντε χώρες μπορούν να εξασφαλίσουν αυτόματη θέση. Το πιο πιθανό σενάριο πάντως, είναι να «θυσιάσουν» και οι πέντε το συγκεκριμένο προνόμιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Europa Conference League: τελικός στην… Ελλάδα;

Βραζιλία: φονικές πλημμύρες στην Πετρόπολις (εικόνες)

Ουκρανία - Ζελένσκι: αποτροπή νέας απόπειρας δολοφονίας του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Απολογία για την επίθεση στον ΓραμμένοΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Κρατούμενος παραμένει μέχρι την ολοκλήρωση της απολογίας του στον ανακριτή, ο ανεξάρτητος βουλευτής που αντιμετωπίζει δίωξη για κακούργημα.

Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης από τον Κ. Φλώρο μεσα στην Βουλή. Η "πατριδοκαπηλία με την υποψηφιότητα Μπελέρη", οι εξορύξεις και οι συντάξεις έως 4.000 ευρώ.

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του ΆντενΣήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας.

Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο