LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 18 Μαρτίου 2022 10:25

Πούτιν: Σημάδια δείχνουν ότι ίσως είναι βαριά άρρωστος

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν πάσχει από κάποια σοβαρή νόσο παρουσιάζει η Telegraph.


AP - Πούτιν - διάγγελμα

Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας νοσεί βαριά και θέλει να αξιοποιήσει τον χρόνο που έχει, ώστε να μείνει στην Ιστορία της χώρας του.

1. Εξωτερική εμφάνιση

Σύμφωνα με την Telegraph, η εξωτερική εμφάνιση του Πούτιν έχει δημιουργήσει ερωτήματα, καθώς φαίνεται «μαγκωμένος» και πρησμένος στο πρόσωπο. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι μπορεί να οφείλεται σε αναβολικά ή στεροειδή, που μπορεί να λαμβάνει για κάποια θεραπεία.

Χαρακτηριστικά, η Φιόνα Χιλ, πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τη Ρωσία, δήλωσε ότι «φαίνεται πρησμένος στο πρόσωπο. Ξέρουμε ότι είχε πόνους στην πλάτη. Ακόμα και αν δεν είναι κάτι πιο σοβαρό, μπορεί να παίρνει μεγάλες δόσεις στεροειδών ή κάτι άλλο. Αυτή η εισβολή ίσως είναι αποτέλεσμα και προσωπικών του παραγόντων».

2. Μακριά τραπέζια

Τα τραπέζια στα οποία ο Ρώσος πρόεδρος υποδέχτηκε τον Εμανουέλ Μακρόν και Αλεξάντερ Λουκασένκο μπορεί να έγιναν viral, λόγω της σύστασης να κρατάει ο κόσμος αποστάσεις, λόγω του κορονοϊού, όμως φέρεται να κρύβουν στην πραγματικότητα κάτι ανησυχητικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι όσοι έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό, είτε λόγω υποκείμενου νοσήματος είτε λόγω λήψης ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων, κινδυνεύουν να νοσήσουν βαριά από Covid ή άλλες μολύνσεις. Έτσι, ενδέχεται αυτός να είναι ο λόγος που ο Ρώσος πρόεδρος προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις.

3. Ο βήχας που «κόπηκε»

Το 2020 ο Πούτιν άρχισε να βήχει σε μία συνάντηση στην οποία υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη, όμως στη συνέχεια ο βήχας κόπηκε από την μετάδοση. Τότε, ο καθηγητής Βαλέρι Σολοβέι, πρώην ιστορικός στο Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, είχε πει ότι ο Πούτιν ίσως να έχει Πάρκινσον ή καρκίνο και ότι ίσως έπρεπε να παραιτηθεί το 2021, για λόγους υγείας.

Το 2019, παραιτήθηκε από το Ινστιτούτο, όπου ήταν επικεφαλής δημοσίων σχέσεων, λόγω «πολιτικών πιέσεων», όπως είπε, ενώ αργότερα, συνελήφθη σε μια αντικαθεστωτική διαδήλωση.

AP - Πούτιν - διάγγελμα

4. Το χρονοδιάγραμμα στην εξουσία

Αν ο Πούτιν είχε αποδείξει κάτι στη Δύση, σύμφωνα με την Telegraph, είναι πως ποτέ δεν βιάζεται, ιδιαίτερα όταν λαμβάνει αποφάσεις που αφορούν επιθετικές ενέργειες. Μάλιστα, το δημοσίευμα φέρνει ως παράδειγμα τον πόλεμο στη Γεωργία το 2008 και την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014.

Παρόλα αυτά, τώρα φέρεται να άλλαξε τακτική και να προσπαθεί να καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία, παρότι ο ίδιος διαβεβαίωσε για το αντίθετο, σε τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε.

Έτσι, με βάση το βρετανικό Μέσο, ενδέχεται η υγεία του Ρώσου προέδρου να χειροτερεύει, με αποτέλεσμα ο χρόνος του να τελειώνει.

5. Αναφορές από μυστικές υπηρεσίες

Μέχρι στιγμής μπορεί να μην φέρεται να υπάρχει επίσημη αναφορά για την υγεία του Ρώσου προέδρου, όπου υποστηρίζει πως ο ίδιος νοσεί βαριά από κάποια ασθένεια, οι πληροφορίες όμως φέρεται να πληθαίνουν.

Μάλιστα, ο Μάρκο Ρούμπιο, Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, είναι και μέλος της Επιτροπής Πληροφοριών στο Κογκρέσο, όπου έχει πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, δήλωσε πως «μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά προς το παρόν, μπορώ να πω μόνο ότι είναι εμφανές πως κάτι δεν πάει καλά με τον Πούτιν. Ήταν πάντα δολοφόνος, αλλά τώρα το πρόβλημα φαίνεται διαφορετικό και σοβαρό. Φαίνεται να έχει κάποια θέματα υγείας νευρολογικής φύσης».

Ακόμη, αντίστοιχες υποψίες φέρεται να έχουν και οι Γάλλοι, ιδιαίτερα μετά τη δίωρη συνάντηση του Μακρόν με τον Πούτιν. «Δεν είναι ο ίδιος Πούτιν» επισήμαναν γάλλοι αξιωματούχοι. Ηταν πιο «σκληροπυρηνικός και άκαμπτος» και σε κάποια θέματα «φάνηκε εκτός ελέγχου», φέρεται να είπαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Europa League: Οι “8” της προημιτελικής φάσης

Πέτρος Φιλιππίδης: “απών” στην πρεμιέρα της δίκης για βιασμούς

Τέξας: Πολύνεκρο τροχαίο προκάλεσε... 13χρονος οδηγός (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο