LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 16 Μαρτίου 2022 15:29

“The 2Night Show” με “άρωμα γυναίκας” την Τετάρτη (εικόνες)

Δύο ξεχωριστές γυναικείες παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού, μας κρατούν ξεχωριστή συντροφιά, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρναούτογλου Γρηγόρης - ΑΝΤ1 - The 2Night Show

Απόψε στις 24:00,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Κωνσταντίνα. H αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει ένα «οδοιπορικό» στην πολυετή καριέρα της, στη συνάντησή της με τον Κώστα Χατζή, που εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό της όνομα, και στην «παρθενική» της εμφάνιση, στο πλευρό της Χάρις Αλεξίου και του Γιώργου Νταλάρα.

THE 2NIGHT SHOW - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

THE 2NIGHT SHOW - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Μιλάει με ενθουσιασμό για την «αναβίωση» της παλιάς «Αθηναίας», μέσα από τη νέα της συνεργασία με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο στο  «Argi’sHouse» . Με διάχυτη συγκίνηση, περιγράφει τις δικές της πληγές που της άφησε η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, μια τραγική εμπειρία που βίωσε ως παιδί και που 48 χρόνια μετά δεν έχει ξεπεράσει, αφού ο πατέρας της είναι ακόμα αγνοούμενος.

Μια καθηλωτική περιγραφή του βίαιου ξεριζωμού, αλλά και της επιστροφής στα Κατεχόμενα και στο πατρικό της σπίτι. που πλέον μένουν Τουρκοκύπριοι. Η Κωνσταντίνα θυμάται με πόνο όσα βίωσε και υπενθυμίζει σε όλους πως ο απλός κόσμος πληρώνει πάντα το βαρύτερο τίμημα. 

THE 2NIGHT SHOW - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΛΑΚΗ

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» είναι και η Μαρία Καρλάκη. Η όμορφη τραγουδίστρια περιγράφει  την πορεία της από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη, τις σπουδές που άφησε στην άκρη και τους λόγους που την οδήγησαν να γίνει τραγουδίστρια κρυφά από την οικογένειά της. Πώς κατάφερε να περάσει την πρώτη οντισιόν, ενώ δεν γνώριζε κανένα τραγούδι; Πώς αντέδρασε όταν είδε ξαφνικά τον πατέρα της, στο μαγαζί που εμφανιζόταν;

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΛΑΚΗ

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΛΑΚΗ

Επίσης, θυμάται με νοσταλγία τη δυνατή φιλία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και εξηγεί πως η ευχή της να ερμηνεύσει Αντώνη Βαρδή έγινε πραγματικότητα. Στη συνέχεια, μοιράζεται με τον Γρηγόρη τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από κακοποιητική συμπεριφορά πρώην συντρόφου της, τον φόβο της για τον γάμο, ενώ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως θα αποκτούσε παιδί με τον καλύτερό της φίλο, για να νιώσει τη μητρότητα.   

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 24:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. 

Συντελεστές:

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη  

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα:

Καποδίστριας: τα μέτρα που επέβαλε και νίκησε την επιδημία

Θεσσαλονίκη: Βίαζε το παιδί της συντρόφου του

Μυτιλήνη: Είδε τους διαρρήκτες στο σπίτι της... από την Αυστραλία! (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Ειδήσεις

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48Η Τουρκία υποστηρίζει τον Ρούτε για επικεφαλής του ΝΑΤΟ14:353 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο