LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Μαρτίου 2022 08:13

“The 2Night Show” - Theo Alexander: Η συμμετοχή σε ρωσική υπερπαραγωγή εν μέσω πολέμου (βίντεο)

Ο διάσημος ηθοποιός περιέγραψε την προσωπική του Οδύσσεια στο εξωτερικό και τη λαμπρή πορεία που κατάφερε να διαγράψει επαγγελματικά, παίζοντας σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

THE 2NIGHT SHOW - THEO ALEXANDER

«Άρωμα» από Χόλυγουντ έφερε ο Theo Alexander (Θοδωρής Ζουμπουλίδης), στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο διάσημος ηθοποιός περιέγραψε την προσωπική του Οδύσσεια στο εξωτερικό και τη λαμπρή πορεία που κατάφερε να διαγράψει επαγγελματικά, παίζοντας σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

Επίσης, μίλησε για το μαγικό ταξίδι από τον πρώτο του ρόλο, σε παράσταση της κατασκήνωσης, τις σπουδές του στην Αμερική μέχρι και το casting για τη δημοφιλή σειρά «True Blood».

Με ποια ατάκα κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις του σκηνοθέτη και τον πολυπόθητο ρόλο; Για ποιο λόγο επέστρεψε, μόνιμα, στην Ελλάδα; Πώς κατάφερε να πάρει 56 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου στη σειρά «42°C»;

Γιατί θεωρεί πως ο Θεός έδωσε την «άδεια» να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της απαγορευμένης ταινίας «Μετέωρα»;

Τέλος, πέρασε το δικό του κοινωνικό μήνυμα, μιλώντας για τη νέα υπερπαραγωγή στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Εδώ και 4 χρόνια έχω γυρίσει στην Ελλάδα. Τελείωσε η “οδύσσειά” μου. Ήμουν εκτός 19 χρόνια και στόχος μου ήταν να γυρίσω εδώ και να δημιουργήσω στον τόπο μου», δήλωσε και συνέχισε: «Έφυγα 18 χρονών για να σπουδάσω στη Βοστώνη. Είμαι ο πρόεδρος, ο πωλητής, ο marketing director. Όταν ήμουν 5 χρονών στη κατασκήνωση, χοντρό παιδάκι, είδα κάτι παιδιάκια να παίζουν θέατρο και μαγεύτηκα. Εκεί πήρα τον πρώτο μου ρόλο, πήρα μια καρμπονάρα και την πήγα σε ένα τραπέζι».

«Γύρισα στην Ελλάδα, άργησα στη δουλειά, στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Ξύπνησα πήγα στον πατέρα μου και του είπα θα γίνω ηθοποιός και όχι εδώ, στην Αμερική. Αν δεν τα καταφέρω εκεί δεν θα γίνω ηθοποιός και μπορεί να μη γυρίσω ποτέ. Προετοιμάστηκα, με βοήθησε ο Τάσος Νούσιας που τον γνώρισα από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Με γνώρισαν στον Τάσο Μπαντή που μου έκανε ιδιαίτερα», εξήγησε.

Για το True Blood: «Έπαιξα στην τρίτη σεζόν. Δεν ήθελαν Έλληνα, ήταν γραμμένος για Άγγλο ο ρόλος. Πήγα ντυμένος για τον ρόλο και πάω να μπω. Ήταν 15 άτομα μέσα και με το που μπαίνω μέσα, λέει η casting director, ο Theo είναι Ιταλός και της απαντάω ότι είμαι χειρότερος, είμαι Έλληνας. Έτσι πήρα τον ρόλο».

THE 2NIGHT SHOW - THEO ALEXANDER

Η απόφαση να επιστρέψει: «Προτάσεις έχω ακόμα και τώρα από την Αμερική. Υπάρχει πληθώρα ζήτησης, εγώ όμως έχω πάρει μια απόφαση, να πηγαίνω τον ανηψιό μου για μπάλα το Σάββατο, παρά να είμαι σε ένα σόου στην Αμερική».

Στους «42 βαθμούς», πήρε πάνω από 50 κιλά. «Αυτό έγινε με πολλές πίτσες, καρμπονάρες και παγωτό», απάντησε και συνέχισε: «Τα πήρα μέσα σε 4 μήνες και δεν μου το είπε κανένας, ήξερα ότι ταιριάζουν στον ρόλο και πήγα έτσι στην οντισιόν. Αυτή η δικτατορία των αδυνάτων μπορεί να σταματήσει; Πήγαινε σε ένα μουσείο και φέρε μου έναν πίνακα κι ένα γλυπτό με αδύνατη γυναίκα. Έχασα τα κιλά σε 9 μήνες, με τοστ, μπριζόλα και τοστ. Είχα ένα τιμ από πίσω μου, στον πρώτο γιατρό που πας είναι ο ορμονολόγος. Αν δεν δουλεύουν αυτές, πώς θα χάσεις. Ο δεύτερος είναι ο ψυχολόγος. Πρέπει να δουμε τι μας οδήγησε εκεί. Έγω ξέφευγα σε κάτι που με στεναχωρούσε και έτρωγα. “Όταν φύγουν οι φόβοι, θα φύγουν και τα κιλά”, έλεγε ένας σοφός».

«Η ταινία “Μετέωρα” έχει απαγορευτεί στην Ελλάδα. Έγινε παράνομα, δεν μπήκαμε μέσα στο μοναστήρι για τα γυρίσματα. Όλοι με ρωτούσαν που είναι αυτό το μέρος, ήταν τεράστια διαφήμιση στην Ελλάδα. Πήραμε τις πέτρες ουσιαστικά, όχι τα μοναστήρια. Δεν ζητήσαμε ποτέ άδεια. Μίλησα με έναν πατέρα της εκκλησίας εκεί και τον ρώτησα αν είναι αμαρτία αυτό που κάνουμε και μου απάντησε, “αν είναι αμαρτία δεν θα το αφήσει ο Θεός να γυριστεί”», εξήγησε. «Είναι κρίμα. Είναι η ερωτική ιστορία ενός μοναχού και μιας μοναχής, αλλά η αγάπη δεν είναι η βάση της χριστιανικής θρησκείας;».


Ειδήσεις σήμερα: 

Ηράκλειο: Δυστύχημα στη βιομηχανική περιοχή (εικόνες)

Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν επιχειρηματία

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Ουκρανία και ενεργειακή κρίση στο επίκεντρο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Σήμερα 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΣήμερα 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Σήμερα 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο