LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 04 Μαρτίου 2022 09:19

Μπιλ Γκέιτς: η πρώην σύζυγός του επέκρινε τις σχέσεις του με τον Έπσταϊν

Όλα όσα είπε σε συνέντευξή της η Μελίντα Γκέιτς για τις σχέσεις του πρώην συζύγου της με τον Τζέφρι Έπσταϊν.

ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ - ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ

Η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς επέκρινε την Πέμπτη τον πρώην σύζυγό της Μπιλ Γκέιτς, έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, για τις σχέσεις του στο παρελθόν με τον χρηματομεσίτη Τζέφρι Έπσταϊν, που αντιμετώπιζε ποινική δίωξη για σωρεία εγκλημάτων σεξουαλικής φύσης και σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του στη φυλακή το 2019.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αφότου ανήγγειλε το διαζύγιό τους, τον Μάιο, η κυρία Φρεντς Γκέιτς, η οποία παραμένει η συμπρόεδρος μαζί με τον τέως σύζυγό της του Ιδρύματος Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, παραδέχθηκε ότι είχε συναντηθεί και η ίδια – πάντως μόνο μία φορά – με τον πολυεκατομμυριούχο χρηματομεσίτη.

Ερωτηθείσα από τη δημοσιογράφο Γκέιλ Κινγκ του CBS ποιοι ήταν οι λόγοι του χωρισμού της με τον Μπιλ Γκέιτς, η Μελίντα Φρεντς Γκέιτς απάντησε «πολλά πράγματα», αναφέροντας κατόπιν ότι της «δεν της άρεσε» ιδίως το γεγονός ότι «συναντιόταν με τον Τζέφρι Έπσταϊν».

Εκείνη την περίοδο, «του το είχα πει καθαρά», πρόσθεσε η 57χρονη επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, η περιουσία της οποίας υπολογίζεται από το περιοδικό Forbes ότι ανέρχεται σε 6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Χωρίς να διευκρινίσει πότε είχε συναντηθεί εκείνη με τον Τζέφρι Έπσταϊν, αφηγήθηκε πως «το μετάνιωσε τη στιγμή που πέρασε την πόρτα».

«Ήταν αηδιαστικός, ήταν το κακό προσωποποιημένο. Είχα εφιάλτες αργότερα. Μου ράγισε η καρδιά για αυτές τις νέες», είπε η κυρία Φρεντς Γκέιτς στο CBS.

Ο Τζέφρι Έπσταϊν, που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε φυλακή του Μανχάταν τον Αύγουστο του 2019, εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικες και το δίκτυο των σχέσεών του και των φιλιών του εκτεινόταν από τους πρώην προέδρους των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και Μπιλ Κλίντον ως τον πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας και τον γάλλο ατζέντη μοντέλων Ζαν-Λικ Μπρινέλ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του σε φυλακή του Παρισιού πριν από δύο εβδομάδες.

Τον Αύγουστο, όταν οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους, ο Μπιλ Γκέιτς – 66 ετών, με περιουσία που το Φορμπς υπολογίζει ότι φθάνει τα 129 δισεκατομμύρια δολάρια – είχε παραδεχθεί μιλώντας στο CNN πως είχε διαπράξει «το τεράστιο λάθος να περνάει χρόνο» με τον Τζέφρι Έπστιν, κυρίως για τη συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα, όπως διαβεβαίωσε.

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, έπειτα από 27 χρόνια γάμου, η φήμη του Μπιλ Γκέιτς έχει αμαυρωθεί εξαιτίας διαφόρων αποκαλύψεων για εξωσυζυγικές σχέσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά έναντι γυναικών που εργάζονταν στη Microsoft.

Η εφημερίδα Wall Street Journal αποκάλυψε ότι η οριστική αποχώρησή του, τον Μάρτιο του 2020, από τον γίγαντα της πληροφορικής που ίδρυσε το 1975 οφειλόταν στην πραγματικότητα σε «ανάρμοστη» σχέση με εργαζόμενη στην εταιρεία τα χρόνια του 2000. Η οικονομική εφημερίδα ανέφερε επίσης πως μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Microsoft αντιμετώπιζαν με οργή τις σχέσεις του κ. Γκέιτς με τον Τζέφρι Έπστιν.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία - Μηταράκης στον ΑΝΤ1: η στήριξη των προσφύγων είναι μαραθώνιος

Κορονοϊός - Άρση μέτρων: Μάσκες τέλος στους εξωτερικούς χώρους

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο συλληφθείς

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δίκη Τράμπ: Άτομο αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο