LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Μαρτίου 2022 12:24

“Το Πρωινό”: Ο Κώστας Αποστολάκης για τη “στροφή” του στη θρησκεία (βίντεο)

Για την αλλαγή που έφερε η θρησκεία στη ζωή του, το παρελθόν, τις συμπτώσεις και το θαύμα που βίωσε μίλησε ο καλλιτέχνης στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Αποστολάκης - Το Πρωινό

«Έχασα κιλά γιατί νηστεύω, τα τελευταία δύο χρόνια», είπε ο εμφανώς αδυνατισμένος ηθοποιός, Κώστας Αποστολάκης, μπαίνοντας στο στούντιο της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Δεν άντεχα τον προηγούμενο τρόπο ζωής που με είχε κουράσει, με βοήθησε η πανδημία», είπε σημειώνοντας πως την ώρα που ο κορονοϊός έχει πάρει αμέτρητες ζωές, έχει αλλάξει και την κοσμοθεωρία τόσων.

«Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία και δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Ο λόγος κάπου σταματά και μετά υπάρχει ο ουρανός. Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου», σημείωσε ερωτηθείς πώς έγινε η «επαφή».

Εξήγησε δε πως, ενώ οι περισσότεροι πιστοί στρέφονται στη θρησκεία τις δύσκολες ώρες της ζωής του, ο ίδιος πήγε «μέσα στη χαρά», αφού όπως είπε, «δεν ένιωσα θλίψη».

«Ζήτησε και θα σου δοθεί, αρκεί να το πιστεύεις πολύ και χωρίς αμφιβολίες», σημείωσε.

Μιλώντας για το παρελθόν του είπε πως, «έχω κάνει πολλά αξιόποινα πράγματα, έχω ζητήσει συγγνώμη από τους ανθρώπους, αλλά το θέμα είναι να  ζητήσεις συγγνώμη για την ύπαρξή σου».

Είπε πως ήταν 30 χρόνια στη νύχτα, όπου «έχω εκμεταλλευτεί πολλούς ανθρώπους, έχω χρησιμοποιήσει βία κατά ανδρών, αλλά όχι γυναικών».

Ερωτηθείς για τις σχέσεις που έχει πλέον με τη σύζυγο και τη 10χρονη κόρη του, είπε πως «είναι καλύτερες από ποτέ».

«Γονάτισα και 20 λεπτά προσευχή με κλάμα. Έγινε ένα κρακ μέσα μου κι από εκείνη τη στιγμή άλλαξε η ζωή μου», περιέγραψε λακωνικά τη στιγμή που έγινε η αλλαγή στη ζωή του, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως θαύμα.

Επαγγελματικά αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» και στο πώς έλαβε το απροσδόκητο τηλεφώνημα ενώ βρισκόταν στο Άγιον Όρος, ενώ μίλησε και για τη συμμετοχή του στην ταινία για την μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού, με τίτλο «Ταξίδια στα αστέρια».

«Όποιος δει την ταινία θα καταλάβει τι σημαίνει να είσαι φίλαθλος και να αγαπάς την ομάδα σου», κατέληξε.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κώστα Αποστολάκη στην εκπομπή «Το Πρωινό»

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτει ο πρώτος μάρτυρας

Εισβολή στην Ουκρανία: Έρευνα για εγκλήματα πολέμου ξεκινά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βομβαρδισμοί στο Κίεβο - Σφυροκόπημα στο Χάρκοβο (εικόνες)

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο