LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 03 Μαρτίου 2022 09:32

Ουκρανία - Βελόπουλος: Η κυβέρνηση δεν προστάτεψε τους ομογενείς

"Πυρά" στην κυβέρνηση για την αποστολή στρατιωτικού στην Ουκρανία, εξαπέλυσε, μέσω  ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. 

Βελόπουλος - Καλημέρα Ελλάδα
Για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κινήσεις της κυβέρνησης μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος

Όπως είπε η κυβέρνηση αποδείχθηκε μικρότερη των περιστάσεων, καθώς όπως ανέφερε ήξερε για την ρωσική εισβολή από μέρες και το πρώτο που έπρεπε να κάνει ήταν προστατέψει τους Έλληνες της Ουκρανίας.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση γιατί δεν ενημέρωσε κανέναν για τις κινήσεις και την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία, ενώ σημείωσε ότι «όταν έχεις μειονότητα στην περιοχή δεν εμπλέκεσαι στον πόλεμο»

Χαρακτήρισε, επίσης «άλλοθι» για τον Πούτιν, το ισχυρισμό του ότι εισέβαλε για να προστατέψει την δική του μειονότητα, λέγοντας ότι ο Ρώσος Πρόεδρος θέλει ζωτικό χώρο.

Ο κ. Βελόπουλος, ανέφερε ότι έρχεται φτώχεια και πείνα στην Ελλάδα, αφού πήραμε το μέρος της Ουκρανίας, όπως είπε και τόνισε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τουλάχιστον είχε ενημερώσει τους πολίτες του, σε αντίθεση με τον Έλληνα πρωθυπουργό. 

Όπως είπε αυτό που πρέπει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι ένα σχέδιο για επάρκεια προϊόντων, καθώς εκτίμησε ότι θα έχουμε πρόβλημα. Ανέφερε ακόμα ότι αυτοί που κερδίζουν είναι οι ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση «τελειώνει» και κερδίζει η Κίνα που είναι «επικίνδυνος ουδέτερος». 

Τόνισε ακόμα ότι πρέπει να κοιτάξουμε το συμφέρον μας και να σταματήσει ο πόλεμος, να μην σκοτώνονται άνθρωποι. «Η κυβέρνηση έπρεπε να μας ενημερώσει. Δεν στέλνεις όπλα στον πόλεμο, στέλνεις οτιδήποτε άλλο όχι όπλα, αυτό είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότι δεν θα υπήρχε διχασμός αν ο πρωθυπουργός είχε ενημερώσει τους Έλληνες.

Κάλεσε ακόμα τον Πρωθυπουργό να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, καθώς όπως είπε έρχεται ανθρωπιστική κρίση.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 41χρονη από τα πυρά του πρώην της

Ουκρανία - Φυγή από την Μαριούπολη: Εφιαλτικό ταξίδι για το κομβόι των Ελλήνων

Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτει ο πρώτος μάρτυρας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:32Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Μπουτζέτη και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο