LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Μαρτίου 2022 12:46

“Το Πρωινό” - Τσάφου: ο Φιλιππίδης ήταν “ασυγκράτητος” (βίντεο)

Τι λέει η ηθοποιός για τον συνάδελφο της και σκηνοθέτη, ο οποίος είναι προφυλακισμένος με κατηγορίες για βιασμούς. Τι απαντά για πιθανή μελλοντική συνεργασία τους.

Χριστίνα Τσάφου - Το Πρωινό

«Είχε πολλά νεύρα, ήταν χειμαρρώδης», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Χριστίνα Τσάφου, σχετικά με τις συνεργασίες της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός, ερωτηθείσα για τον συνάδελφο της, ο οποίος έχει προφυλακιστεί και σε λίγες ημέρες θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου, μετά από καταγγελίες για βιασμούς, είπε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης «ήταν ασυγκράτητος κάποιες στιγμές πάνω στην δουλειά, στην πρόβα».

Όπως είπε ωστόσο, η συμπεριφορά έναντι των συναδέλφων του, δεν μπορούν να συγκριθούν με όσα καταγγέλλονται για εκείνον, σχολιάζοντας πως «αυτό αυτό είναι πολύ σκοτεινό».

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει αυτά τα εγκλήματα», είπε η Χριστίνα Τσάφου.

Σε ερώτηση εάν μελλοντικά θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Χρστίνα Τσάφου είπε «δεν θα συνεργαζόμουν ξανά γιατί όλο αυτό το πράγμα μου έχει προκαλέσει αηδία»

 

Το τηλεφώνημα με τον Λιάγκα

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα, στην εκπομπή «Το Πρωινό», την Τρίτη, σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συνομιλήσει με τον παρουσιαστή, περίπου πριν από έναν χρόνο και λίγο πριν δημοσιοποιηθούν οι καταγγελίες σε βάρος του για βιασμό, λόγω των οποίων έχει προφυλακιστεί.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο ηθοποιός, σε τηλεφωνική συνομιλία τους, τον ρώτησε αν έχει ακούσει το όνομά του να εμπλέκεται σε καταγγελίες και όπως είπε, ήρθε σε δύσκολη θέση, καθώς ήδη είχε ακούσει και στο πλαίσιο του ρεπορτάζ πως ετοιμάζονταν να γίνουν σημαντικές καταγγελίες σε βάρος του καλλιτέχνη.

«Μια μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Πέτρο. Και μου λέει “Γιώργο, επειδή γνωριζόμαστε, να σε ρωτήσω κάτι ανθρώπινο. Έχεις ακούσει αν εμπλέκεται κάπου το όνομά μου; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι”; Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί από τη μία είχα τις πληροφορίες, από την άλλη… Ενστικτωδώς και ανθρώπινα, του είπα «Πέτρο, δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες κατηγορίες».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στην «ξεχασμένη» αυτή συνομιλία τους, ο Γιώργος Λιάγκας, υποστήριξε πως τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης του είπε «”Γιώργο, θα σου πω κάτι και κράτα το γιατί μπορεί και να μπλέξω. Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω ή να πιέσω μία γυναίκα ”. Και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δεν σημαίνει κάτι, σας λέω τι διάλογο έκανα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

 “Το Πρωινό” - Κιμούλης: Η απάντηση του ΣΕΗ, η Νικολάου και η Βλαβιανού (βίντεο)

“The 2Night Show” - Νότης Χριστοδούλου: ο σύντροφος του και τα τελευταία λόγια της μητέρας του (βίντεο)

Ζωγράφου: Μάνα και κόρη ζούσαν με το πτώμα του πατέρα μέσα στο σπίτι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο