LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 01 Μαρτίου 2022 14:11

“Το Πρωινό” - Κιμούλης: η διαγραφή, το ΣΕΗ, ο Αρζόγλου και οι καταγγελίες (βίντεο)

Αποκλειστικές πληροφορίες για την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ για τον Γιώργο Κιμούλη. Οι μηνύσεις που κατέθεσε κατά συναδέλφων του και οι καταγγελίες σε βάρος του. Τι λέει ο συνήγορος του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

Αδιάκοπος μαίνεται ο σάλος αντιδράσεων μετά από τις αγωγές αποζημίωσης που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά συναδέλφων του, επικαλούμενος ζημία μετά από τις καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του. 

Όπως μετέφερε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Τρίτη, ελήφθη ομόφωνη απόφαση των 7 μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη. 

Για το θέμα των μηνύσεων κατά του ΣΕΗ μίλησαν στην εκπομπή τόσο ο Πρόεδρος του Σωματείου, Σπύρος Μπιμπίλας, όσο και ο Ζαχαρίας Ρόχας, μέλος του ΔΣ του ΣΕΗ, υπεύθυνος για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ο οποίος αναφέρθηκε και σε διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη για παράσταση του ΚΘΒΕ. 

Στην εκπομπή μεταδόθηκε και παλαιότερη ανάρτηση της ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη, που επανήλθε στην δημοσιότητα με αφορμή τις αγωγές αποζημίωσης που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης κατά συναδέλφων του και κατά του ΣΕΗ. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συνομίλησαν τηλεφωνικά με τον Κώστα Αρζόγλου, ο οποίος σχολίασε τις καταγγελίες που έχει κάνει σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη από την Ευδοκία Ρουμελιώτη. 

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, σχεδόν βουρκώνω με αυτή την ιστορία γιατί για να φτάσει ένας άνθρωπος να αποτιμά εις χρήμα τις ατασθαλίες του σημαίνει ότι είναι σε πάρα πολύ κακή κατάσταση. O κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κατηγορεί οτιδήποτε και οποιονδήποτε και να υποβάλλει μηνύσεις δεξιά και αριστερά. Σε ανθρώπινο επίπεδο όμως σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε κακή οικονομική κατάσταση. Έχω ζήσει από κοντά διάφορα προβλήματα με κλάματα φοβερά της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Κάτι τηλεφωνήματα πέσανε. Θέλω να επαινέσω πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους που βγήκαν και κατήγγειλαν δημόσια. Στο ΣΕΗ έχω καταθέσει και εγώ, είπα την εμπειρία μου και αν με καλέσει και το δικαστήριο θα πω αληθινά την εμπειρία μου» είπε στην αρχή ο Κώστας Αρζόγλου.

Έπειτα ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε: «Με τον Γιώργο με συνέδεε μια μακροχρόνια φιλία πολύ πριν από τη συνεργασία μας που κατήγγειλα πέρυσι. Από τότε δεν έχουμε σταματήσει τελείως να μιλάμε. Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια. Κατά τη γνώμη μου ένα σημαντικό σημείο είναι το 89 που απελευθερώθηκαν τα κανάλια, μπήκαν και νέες ηθικές αρχές. Πριν, ο περίγυρος ήταν τέτοιος που ο σκηνοθέτης βάραγε κλωτσιές στα καλάμια. Υπήρχε αυτό το κλίμα. Από το 89 και έπειτα άλλαξε αυτό.

Μέσα σε αυτό το νέο πλαίσιο ο Γιώργος άρχισε να πιστεύει για τον εαυτό του αυτά που πιστεύουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Δε ξέρω αν είχαν υπερτιμήσει ή όχι τον μεγάλο πρωταγωνιστή. Μπορεί να το άξιζε μπορεί και όχι, πάντως, συνέπλεε με την εικόνα που έχουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Αυτό μας γυρνάει σε μια αντίληψη που υπήρχε πριν με την οποία έχω μεγαλώσει και εγώ και εκείνος αλλά και πολλοί άλλοι. Σαν να ξαναγυρνάμε σε μια ηθική του 50. Το μισό ελληνικό θέατρο ήξερε ότι πρόκειται για έναν δύστροπο άνθρωπο. Από την ώρα όμως που βίαζε επί σκηνής ψυχές, αυτό παραπάει».


Ακολούθως, στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος αναφέρθηκε σε παλαιότερη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ και στον τρόπο που έγινε ξανά δεκτός αργότερα ως μέλος του Σωματείου. 

Ακόμη, ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από συναδέλφους του Γιώργου Κιμούλη, σχετικά με την λεκτική και ψυχολογική βία που υποστηρίζουν ότι τους ασκούσε και αναφέρθηκε σε αυτούς έναν προς έναν, λέγοντας πως δεν μπορεί να αξιολογούνται όλοι με την ίδα βαρύτητα.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Εγκεφαλικά νεκρό αγοράκι που κατάπιε φασόλι

Καλαμάτα: σύλληψη για βιασμό 5χρονου από 31χρονο

“The 2Night Show” - Μάρκος Λεζές: όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο