LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΣυνταγέςΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2022 12:27

Κοτόπουλο αλά κρεμ με λιγκουίνι από τον Πέτρο Συρίγο

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή, μαζί με μικρά μυστικά για... απογείωση της γεύσης, μοιράζεται μαζί μας ο σεφ της εκπομπής "Το Πρωινό".

Συνταγή - Κοτόπουλο αλα κρεμ με λιγκουινι  - Το Πρωινό

Εξαιρετική συνταγή για κοτόπουλο αλά κρεμ με λιγκουίνι ή με όποιο άλλο ζυμαρικό προτιμά ο καθένας μας προτείνει ο σεφ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο Πέτρος Συρίγος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μικρά μυστικά για το κρέας και την προετοιμασία του φαγητού, ώστε να μεγιστοποιηθεί η απόλαυση στον ουρανίσκο…

Κοτόπουλο αλα κρεμ με λιγκουίνι – Τα υλικά

  • 600 γρ στήθος κοτόπουλο
  • 2 κ.τ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.τ.σ βούτυρο
  • 500 γρ λινγκουινι ή φετουτσίνι
  • 8 φέτες μπέικον
  • 6 μανιτάρια
  • 1 κρεμμύδι
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 450 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 150 γρ παρμεζάνα τριμμένη
  • 3 κ.τ.σ μαϊντανό

Κοτόπουλο αλα κρέμ με λιγκουίνι – Η συνταγή

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα μπόλικο αλατισμένο νερό και όταν βράσει βάζουμε τα ζυμαρικά και βράζουμε 2 λεπτά λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία.
  2. Κόβουμε σε μπουκιές το κοτόπουλο.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, το βούτυρο και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλο, δεν ανακατεύουμε συνεχώς, σοτάρουμε καλά και από τις δυο πλευρές και το τοποθετούμε σε ένα πιάτο.
  4. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και βούτυρο και σοτάρουμε σε φέτες το μπέικον, τα μανιτάρια και στη συνέχεια το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  5. Αφήνουμε να πάρει μια βράση για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ζυμαρικά όπως είναι από την κατσαρόλα παίρνοντας τα με μια τσιμπίδα και ας πέσουν και λίγα νερά μέσα ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα .
  6. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι.
  7. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας σε ένα πιάτο από πάνω το τραγανό μπέικον πασπαλισμένο, φλέικς παρμεζάνας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - Φωτιά: θρήνος για μάνα και παιδιά που απανθρακώθηκαν (εικόνες)

Πόλεμος στην Ουκρανία - Κίεβο: ρωσική προέλαση με εκρήξεις και πτώση αεροσκαφών

Νίκος Κοεμτζής: σαν σήμερα το μακελειό για μια παραγγελιά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΣήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Σήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)Σήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Πότε αναμένεται να περιοριστεί η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων19:42Ενδοοικογενειακή βία - Καταγγελία: Την χτύπησε μπροστά στο παιδί τους19:29“Φονικό των Ανωγείων”: Αναιρέθηκε η απόφαση από τον Άρειο Πάγο19:15ΙΕΛΚΑ: Πάσχα με μικρότερα τραπέζια και λιγότερα φαγητά το 202419:02Ηλεία: Φωτιά στους Σχίνους (βίντεο)18:49Μελισσοκόμοι: Τα αντιπυρικά μέτρα βάζουν τέλος στα μελίσσια μας18:36Πλημμύρες: Αναστολή πληρωμών για τους πληγέντες 18:23Τουρκία: “Κόλαφος” η έκθεση του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα18:09Τήλος: Εντοπίστηκαν δεκάδες παράτυποι μετανάστες σε παραλία17:56Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε κάνναβη… μαζί με τον ανήλικο γιο του (βίντεο)17:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο