LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2022 23:44

Champions League: Ισοπαλίες σε Μαδρίτη και Λισαβόνα

Από... μηδενική βάση θα διεξαχθούν οι ρεβάνς της 15ης Μαρτίου σε Ολντ Τράφορντ και Γιόχαν Κρόιφ Αρένα.

Ατλέτικο Μαδρίτης- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Από... μηδενική βάση θα διεξαχθούν οι ρεβάνς της 15ης Μαρτίου σε Ολντ Τράφορντ και Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, μετά τις αποψινές ισοπαλίες στις πρώτες αναμετρήσεις των «16» του Champions League, Μπενφίκα-Άγιαξ (2-2) και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1).

Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση στην ιστορία τους, ανάμεσα στους πρωταθλητές Ισπανίας και στους «μπέμπηδες» δεν ανέδειξε νικητή στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης (1-1) και πλέον, όλα θα κριθούν επί αγγλικού εδάφους.

Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν χωρίς νίκη για 4ο εντός έδρας ματς σε φάση των ομίλων και σε νοκ άουτ, ενώ συμπλήρωσαν συνολικά 7 ματς που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στην έδρα τους.

Το γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο ξεκίνημα ήταν το 7ο του νεαρού στράικερ στο Champions League στην 20ή του συμμετοχή, παρ΄ όλα αυτά δεν αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να φτάσει στη νίκη, μιας και ο Ελάνγκα ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπενφίκα - Άγιαξ

Στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας ο Άγιαξ προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στην Μπενφίκα, κάτω από τα δοκάρια της οποίας βρέθηκε ξανά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Παρ΄ όλα αυτά οι Ολλανδοί δεν έφυγαν νικητές, μιας και οι «Αετοί» κατάφεραν να ισοφαρίσουν ισάριθμες και το τελικό 2-2 αφήνει «ανοιχτούς λογαριασμούς» στη ρεβάνς του Άμστερνταμ.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν και πάλι ο Γάλλος στράικερ του «Αίαντα», Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει δυό φορές, μόνο που το πρώτο ήταν αυτογκόλ! Ο Αλέ, πάντως, κατάφερε να σκοράρει για 11η φορά στο Champions League και στα 7 ματς που έχει δώσει έως τώρα η ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει βρει δίχτυα στα μισά από τα 22 γκολ των Ολλανδών στην εφετινή διοργάνωση, ισοφαρίζοντας τα προηγούμενα κορυφαία ρεκόρ τους, στις σεζόν 1995/1996 και 2018/2019.

Μάλιστα, το γεγονός ότι χρειάστηκε 7 αγώνες για να πετύχει 11 τέρματα, σημαίνει πως κατέχει πλέον την καλύτερη επίδοση παίρνοντας τα πρωτεία από τον Έρλινγκ Χάαλαντ που είχε σκοράρει 11 γκολ, αλλά σε 9 ματς.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

  • Σπόρτινγκ Λ. (Πορτογαλία)-Μάντσεστερ Σ. (Αγγλία) 0-5 / (7΄ Μαχρέζ, 17΄,44΄ Μπερνάρντο Σίλβα, 32΄ Φόντεν, 58΄ Στέρλινγκ)
  • Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Ρεάλ Μ. (Ισπανία) 1-0 / (90+4΄ Μπαπέ)
  • Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Μπάγερν (Γερμανία) 1-1 / (21΄ Αντάμου - 90΄ Κομάν)
  • Ίντερ (Ιταλία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 0-2 / (75΄ Φιρμίν0, 83΄ Σαλάχ)
  • Τσέλσι (Αγγλία)-Λιλ (Γαλλία) 2-0 / (8΄ Χάβερτς, 63΄ Πούλισικ)
  • Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Γιουβέντους (Ιταλία) 1-1 / (66΄ Παρέχο - 1΄ Βλάχοβιτς)
  • Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Άγιαξ (Ολλανδία) 2-2  (26΄αυτ. Αλέ, 72΄ Γιάρεμτσουκ - 18΄ Τάντιτς, 29΄ Αλέ)
  • Ατλέτικο Μ. (Ισπανία)-Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) 1-1 / (7΄ Ζοάο Φέλιξ - 80΄ Ελάνγκα)

Ειδήσεις σήμερα: 

“Euroferry Olympia”: Εντοπίστηκε ακόμα μία σορός επιβάτη

Σέρρες: Την έκλεψαν και όταν τους κατάλαβε... τη χτύπησαν

Δολοφονία Μπακάρι Χέντερσον: Διακοπή της δίκης στο Εφετείο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…Χθες 20:53 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης των ευρωεκλογών, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει τη σταθερότητα της χώρας μας.

Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της ΚυριακήςΧθες 18:59 | Ειδήσεις

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, για τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία”Χθες 23:21 | Ειδήσεις

Τι απαντάει ο Λευκός Οίκος στους ισχυρισμούς της Τεχεράνης, ότι οι ΗΠΑ γνώριζαν για την επίθεση.

Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)Χθες 22:31 | Ειδήσεις

Ο δράστης που έχει συλληφθεί, τον μαχαίρωσε μπροστά σε έντρομους πιστούς.  Εκτός από τον ιερέα μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Ο Δημήτρης, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη Δάφνη (εικόνες)23:59Missing Alert για την εξαφάνιση 15χρονης23:47ΗΠΑ: Η επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν “μια μεγάλη αποτυχία” 23:36Χανιά: λουόμενος έχασε τη ζωή του από πνιγμό23:24Ερντογάν για Ισραήλ: Πρέπει να σταματήσουμε τις βάρβαρες επιθέσεις του23:13Σίδνεϊ: Τι φώναζε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον ιερέα σε ζωντανή σύνδεση (βίντεο)23:02ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη22:50Δραματική διάσωση 6χρονης από τη θάλασσα – Κόπηκε το σχοινί που την τραβούσαν22:37Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στα πράσινα… το θρίλερ του ΟΑΚΑ22:26Χανιά - τροχαίο: Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων (εικόνες)22:14Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Το υπέρογκο κόστος της αναχαίτισης των drones22:02Βρετανία: Αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας αναχαίτισαν ιρανικά drone21:51Χαρδαλιάς: 101 εκατομμύρια ευρώ για 40 έργα στην Αθήνα21:39Χατζηδάκης: “Δικαίωμα στη Λήθη”, μια κίνηση ανθρωπιάς για τους επιζώντες από καρκίνο21:28Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” οι νεαροί που έκαναν δεκάδες ένοπλες ληστείες (βίντεο)21:15Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ – Μητσοτάκης: Στις 9 Ιούνη δεν ψηφίζουμε μόνο για την Ευρώπη…21:01Γιάννης Φέρτης: Το συγκινητικό αντίο της Φίνος Φιλμ (βίντεο)20:48Άγιοι Ανάργυροι: Το βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία της Κυριακής20:34Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη20:21Καλλιθέα: Ανήλικος πωλούσε παράνομα φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα20:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο