LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2022 23:49 | Ανανέωση: 17 Φεβρουαρίου 2022 23:59

Αταλάντα – Ολυμπιακός: “Ανοιχτοί λογαριασμοί” για τη ρεβάνς

Ο Ολυμπιακός κρατούσε μια τεράστια νίκη στα χέρια του, αλλά μέσα σε ένα τρίλεπτο οι Ιταλοί έκαναν την ανατροπή.

Αταλάντα - Ολυμπιακός

Ένα τρίλεπτο έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο και το πλήρωσε με δύο γκολ και με ήττα (1-2) από την Αταλάντα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League.

Η πειραϊκή ομάδα αιφνιδίασε στο πρώτο ημίχρονο τους γηπεδούχους, προηγήθηκε αλλά έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Gewiss Stadium» και πλέον στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, θα έχει αρκετή δουλειά.

Σε τακτικό επίπεδο ο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα όπως αναμενόταν, δηλαδή με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σε σχηματισμό 5-4-1 ή 3-4-3 σε φάση επίθεσης, αλλά η έκπληξη είχε να κάνει με την παρουσία μόνο ενός αμυντικού χαφ, του Εμβιλά, ενώ για την επίθεση επέλεξε να ξεκινήσει με τον Ονιεκούρου και φουνταριστό τον Τικίνιο.

Τον Τικίνιο ο οποίος απάντησε με γκολ στην ευκαιρία του Μουριέλ στο 8΄, που αστόχησε από καλή θέση, ανοίγοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 16ο λεπτό: ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Μούσο για το 0-1.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν στο 34΄, όταν ο Ονιεκούρου έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή από τον Τολόι, αλλά ο Νιγηριανός, που δεν φημίζεται για τα τελειώματά το, σούταρε κάκιστα με το αριστερό πόδι αστοχώντας και σπαταλώντας την καλή στιγμή για την ομάδα του.

Στο 45΄ ο Πεσίνα πέτυχε γκολ, αλλά η φάση ελέγχθηκε με το VAR και το τέρμα δεν μέτρησε καθώς ο Μουριέλ που δημιούργησε τη φάση ήταν οφσάιντ. Με το εις βάρος της σκορ να ζητεί τουλάχιστον ένα γκολ, ήταν προφανές ότι η Αταλάντα θα πίεζε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, κι αυτό έγινε.

Ο Γκασπερίνι επενέβη διορθωτικά στο παιχνίδι περνώντας τον Κουπμάινερς και ο Ολλανδός έδωσε ποιότητα το παιχνίδι της ομάδας του, με την μπάλα να περνά από τα πόδια του. Τελικά οι «Μπεργκαμάσκι» εκμεταλλεύτηκαν ένα κακό τρίλεπτο του Ολυμπιακού και δεν βρήκαν μόνο το γκολ της ισοφάρισης αλλά κι εκείνο της ανατροπής.

Στο 61΄ ο Τζιμσίτι έκανε το 1-1 με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, με τον πάγκο του Ολυμπιακού να διαμαρτύρεται ότι δεν υπήρχε κόρνερ στη φάση που προηγήθηκε. Πριν συνέλθει από την ισοφάριση, η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει με γκολ και πάλι από τον Τζιμσίτι στο 63΄, μετά από κακό διώξιμο του Σισέ και τον Αγκιμπού να «στρώνει» άθελά του στον σκόρερ, ο οποίος χάρισε στην Αταλάντα μια νίκη που ίσως ισοδυναμεί με την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντεμιράλ, Πάσαλιτς - Παπασταθόπουλος

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Μέλε (87΄ Χάτεμπερ), Ντε Ρουν (72΄ Φρόιλερ), Πεσίνα (46΄ Κουπμάινερς), Πετζέλα, Μαλινόφσκι (65΄ Μιχάιλα), Πάσαλιτς, Μουριέλ (46΄ Μπογκά).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (85΄ Μποιυχαλάκης), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (64΄ Μαντί Καμαρά), Ονιεκούρου (85΄ Ρόνι Λόπες), Τικίνιο (72΄ Ελ Αραμπί).

Ειδήσεις σήμερα:

Simon Leviev: o “απατεώνας του Tinder ” μιλά στο “Πρωινό” (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 14χρονος σε τροχαίο με εγκατάλειψη

Ο Τζόκοβιτς επιστρέφει στα κορτ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πόσα από τα 46 κόμματα δεν θα βρίσκονται στη λίστα των Ευρωεκλογών. 

Άγιοι Ανάργυροι: Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη νύχτα της δολοφονίας (εικόνες)Σήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1, φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας, νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα που ο 39χρονος δολοφονησε άγρια την Κυριακή, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

30ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμούΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Πόσα χρήματα άντλησε ο ΟΔΔΗΧ. Υπερδεκαπλάσια η προσφορά από επενδυτές. Για ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, κάνει λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης,

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γενοκτονία των Αρμενίων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων19:45Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)19:31Λαμία - ΠΑΟΚ: “φιλί ζωής” στις καθυστερήσεις για τον “δικέφαλο το Βορρά” 19:17Γονίδια και αυτοανοσία19:08Δολοφονία Λυγγερίδη - Θύρα 7: “Φιάσκο” η δικογραφία, αδέρφια είμαστε μαζί σας18:55Ερντογάν - Στάινμαγερ: Η Τουρκία ζήτησε τερματισμό των αμυντικών περιορισμών18:42ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση αιολικών πάρκων 40 MW στη Δυτική Μακεδονία18:28“Αττικόν” για καταγγελία Καλλιάνου: ο πατέρας του δεν πληρούσε τα ιατρικά κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ18:15Θεσσαλονίκη: εμβόλισε περιπολικό στη διάρκεια καταδίωξης18:01Ενδοοικογενειακή βία: Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Περιστερίου17:48Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πλήγματα σε 40 στόχους της Χεζμπολάχ 17:35Καλλιάνος: Η καταγγελία για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η απάντηση Γεωργιάδη (βίντεο)17:21Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο