LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2022 11:30 | Ανανέωση: 17 Φεβρουαρίου 2022 11:37

Simon Leviev: o “απατεώνας του Tinder ” μιλά στο “Πρωινό” (βίντεο)

Αποκλειστική δήλωση στον ΑΝΤ1 για όσα αναφέρονται για εκείνον σε σειρά του NETFLIX και για τις καταγγελίες από γυναίκες σε βάρος του. Τι λέει ο δικηγόρος του στην Ελλάδα.

Simon Leviev - Σάιμον Λεβιέβ

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Simon Leviev, ο αποκαλούμενος ως «απατεώνας του Tinder», ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ελλάδα και σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταγγελίες από αρκετές γυναίκες για εξαπάτηση τους από τον εν λόγω  άνδρα.

Η ιστορία του αποτελεί αντικείμενο δημοφιλούς σειράς του NETFLIX, σε βάρος του οποίου στρέφεται όμως ο Simon Leviev, κάνοντας λόγο για ασύστολα ψεύδη, κατηγορώντας και τις γυναίκες που φέρεται πως εξαπάτησε.

Η δήλωση του Simon Leviev στον ΑΝΤ1

«Όσα λένε οι καταγγέλλουσες στα ΜΜΕ και στο NETFLIX είναι ασύστολα ψέματα. Τίποτα από αυτά δε συνέβη ποτέ. Είναι ντροπή! Οι γυναίκες αυτές μου χρωστάνε λεφτά, όχι εγώ σε αυτές! Βγήκαν μαζί μου επειδή είμαι αυτός που είμαι. Πέρασαν καλά όσο κυκλοφορούσαμε μαζί και τώρα προσπαθούν να με ντροπιάσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που συμβαίνει με αυτό που αποκαλούν «ντοκιμαντέρ».

Το θύμα της υπόθεσης είμαι εγώ! Εγώ, που ξόδεψα για εκείνες πάνω από 200.000 ευρώ σε ταξίδια και ανέσεις και τώρα με παρουσιάζουν σαν τέρας.

Έχουν καταλήξει να είναι μαριονέτες, κάποιων ανθρώπων που τις έχουν πλησιάσει και τις εκμεταλλεύονται. Τώρα είναι η σειρά μου!  Έχω καταθέσει μία μακροσκελή αγωγή εναντίον τους, και θα πρέπει τώρα εκείνες από την πλευρά τους είτε να εργαστούν σκληρά, είτε να βρουν έναν άνδρα σαν κι μένα, με τη δική μου  οικονομική άνεση, να τους πληρώσει τα δικαστικά έξοδα και τις αποζημιώσεις που ζητάω. Δεν θα κάνω πίσω!»

 Το Πρωινό - απατεώνας tinder

Τι λέει ο δικηγόρος του στην Ελλάδα

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε και ο Ευάγγελος Καραϊνδρος, συνήγορος στην Ελλάδα του Simon Leviev, λέγοντας πως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη σε βάρος του σε καμία χώρα που να βασίζεται σε καταγγελία κάποιας γυναίκας, επεσήμανε πως ο ίδιος έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης κατά γυναικών, ζητώντας μόνο από δύο από αυτές ποσό 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη και περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο πως το δικηγορικό γραφείο του μετατράπηκε, όπως είπε, σε μπουτίκ ρούχων επώνυμων εταιρειών, όταν ο πελάτης του του ζήτησε ρούχα, αφού μπήκε στην φυλακή. 

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

Κάρπαθος: συγκλονίζει η αυτοκτονία πατέρα για το “ροζ βίντεο” του γιού του

Βαρουφάκης: γιατί γράφω το Γιάνης με ένα -ν (βίντεο)

Σαρηγιάννης για άρση μέτρων: είμαστε εντάξει με 70 θανάτους κάθε μέρα έως τις 25 Μαρτίου; (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Σήμερα 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο