LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2022 10:07

“The 2night Show”: Ο Γιάννης Βασιλώττος για τις “Άγριες Μέλισσες” και το γάμο

Ο ηθοποιός μιλά για την τέταρτη σεζόν της αγαπημένης δραματικής σειράς και απαντά στο ενδεχόμενο γάμου.

The 2Night Show - Γιάννης Βασιλώττος

Για όλα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γιάννης Βασιλώττος, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το σήριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός, «Μπάμπης» στην αγαπημένη σειρά, περιέγραψε στο «The 2night Show» πόσο του άλλαξε τη ζωή η συμμετοχή του στη σειρά και ρωτήθηκε αν θα συνεχιστεί και του χρόνου.

«Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε, δεν ξέρω αν θα πάει τέταρτη σεζόν η σειρά. Σίγουρα θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, αλλά εμπιστεύομαι τη συγγραφική ομάδα. Ένα πράγμα που άλλαξε μετά τη σειρά είναι το μουστάκι. Έχει αλλάξει ο χαρακτήρας, οπότε αφήσαμε το μουστάκι. Βέβαια είχαν όλοι στις Άγριες Μέλισσες.

Οι επαγγελματικές μου προτάσεις άλλαξαν μετά τη σειρά. Τώρα έχω περισσότερες. Όλες οι προτάσεις είναι ενδιαφέρουσες, αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Η αναγνωρισιμότητα μου είναι ένα θέμα. Σου συμπεριφέρονται ανάλογα με τι έχεις κάνει στο προηγούμενο επεισόδιο. Αν έχω κάνει κάτι καλό, με κερνάνε σοκολάτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και για το ενδεχόμενο του γάμου, απάντησε:

«Τώρα που πάει η ζωή μου καλύτερα, θα παντρευτώ; Αν είχα βρει τον άνθρωπο που πίστευα ότι θα με συντροφεύσει σε όλη μου τη ζωή, θα έκανα ένα σύμφωνο συμβίωσης. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ… Η προτεραιότητα μου είναι να χτίσω το μέλλον μου. Τώρα για τον γάμο δεν ξέρω.

Εννοείται ότι προτιμώ να είμαι μόνος, παρά να αναλώνομαι, να μοιράζομαι έτσι το συναίσθημά μου, τη σεξουαλικότητά μου. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο σταθερό να με περιμένει στο σπίτι, να ξέρω ότι υπάρχει εκεί, ακόμη κι αν δεν συζητάμε».


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρισμός - Κικίλιας: δεν υπήρχε “ούτε καρέκλα ούτε... μπριζόλα” στους χειμερινούς προορισμούς

Κακοκαιρία - Βραζιλία: δεκάδες νεκροί και καταστροφές (εικόνες)

Μαρούσι: επίθεση σε ανήλικο από 30 άτομα


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο