LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Φεβρουαρίου 2022 09:40

“The 2night Show”: Η Χριστίνα Σούζη για τις κόρες, τον εγγονό της και τον καιρό

Για τη μεγάλη της αγάπη, τη μετεωρολογία, τα εγγόνια, τις κόρες και τον σύζυγό της, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Χριστίνα Σούζη.

The 2Night Show - Χριστίνα Σούζη

«Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου ο Άγγελος, είναι εννέα ετών. Έχω δύο κόρες αλλά καμία δεν ασχολήθηκε με τη μετεωρολογία», είπε στο «The 2Night Show», όπου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Σούζη.

Μιλώντας για τις κόρες της, είπε πως «βγάζουν και οι δύο καντήλες με τα μαθηματικά», καθώς η μία είναι νηπιαγωγός και η άλλη ασχολείται με τη μεταναστευτική πολιτική.

Ο σύζυγός της , είπε, «είναι βιολόγος και ασχολείται με το εμπόριο», ωστόσο «της παραπονιέται γιατί λείπει αρκετές ώρες», λόγω της δουλειάς της.

Η μετεωρολόγος, πάντως, ξεκαθάρισε: «με τον καιρό δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι μέχρι να πεθάνω», αποκάλυψε, ωστόσο ότι, αν δεν παρουσίαζε τον καιρό, θα ήθελε να παρουσιάζει ταξιδιωτική εκπομπή.

«Ο μετεωρολόγοι μπορούν να προβλέπουν τον καιρό μέχρι μια εβδομάδα νωρίτερα, από και πέρα οι προγνώσεις δείχνουν απλώς τις τάσεις», έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το περιβάλλον.

Όσο για τη συγκέντρωση που απαιτεί η δουλειά της, είπε πως «κάθε κακοκαιρία που έρχεται και θέλει την αμέριστη προσοχή του εγκεφάλου μου, είναι δύσκολο. Η μόνη φορά που στεναχωρήθηκα πολύ ήταν όταν ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, το έπαιζα ξύπνια και είπα σε κάποιον που παντρευόταν ότι δεν θα βρέξει και έβρεξε. Από τότε έβγαλα μυαλό».

Σχετικά με τις κακοκαιρίες, σημείωσε πως «όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ. Το ‘’Ελπίδα’’ δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 41χρονος σε τροχαίο με εγκατάλειψη

Έλληνας δάσκαλος στο Κίεβο: Το υπουργείο Παιδείας μας απεγκλώβισε (βίντεο)

Κακοποίηση 11χρονης στην Κρήτη: “Βρήκε μια οικογένεια στο σχολείο”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο