LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 16 Φεβρουαρίου 2022 09:35

“The 2Night Show” - Μπέττυ Μαγγίρα: Ο θάνατος της μητέρας της και η αμηχανία με καλεσμένους

Η σχέση της με τον σύζυγό της, μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας και η αγάπη για την αδελφή της Ματθίλδη.

THE 2NIGHT SHOW - ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» τη Μπέττυ Μαγγίρα. Η λαμπερή παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα;», μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη, για τους  καλεσμένους που την έχουν κάνει να νιώσει άβολα, αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

«Το ήξερα ότι θα είναι δύσκολα στο πρωινό, γιατί είμαι σε ένα χωράφι με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό. Ίσως και τον μεγαλύτερο που έχει συμβεί σε πρωινή ζώνη! Το δύσκολο ήταν ότι η επικαιρότητα είχε κακές ειδήσεις. Αν και η εκπομπή μας είναι άκρως ψυχαγωγική, δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου στην επικαιρότητα, αυτό με έχει δυσκολέψει. Ξαφνικά πρέπει με έναν τρόπο να είμαι σαν δημοσιογράφος. Πρέπει να μπω στο κλίμα έστω για λίγο. Το πρωινό είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχω παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Καταρχάς δεν σε παίρνει να είσαι κακόκεφος. Έχω και εγώ ανάγκη να περάσω καλά» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ως την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή χαρακτήρισε την απώλεια της μητέρας της«Πιο άσχημη στιγμή από αυτή που βίωσα φέτος, δεν υπάρχει. Έχασα τη μητέρα μου, βγήκα στην έναρξη και βούρκωσα αλλά κρατήθηκα αρκετά. Δεν ήθελα να με δουν να κλαίω γοερά στην τηλεόραση. Το πένθος αυτό το χειρίζομαι εγώ όπως ξέρω, στο σπίτι μου. Ξέρουν οι άνθρωποι ότι πέρασα δύσκολα, δεν πήγα τρεις μέρες στη δουλειά. Αλλά εντάξει… Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ όταν επέστρεψα μετά την κηδεία στην εκπομπή» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

THE 2NIGHT SHOW - ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ

Υπήρξαν όμως και άβολες on air στιγμές. Ειδικά όταν πήγαν στην εκπομπή καλεσμένοι που δεν έβγαζαν… κουβέντα. «Τώρα για άβολη στιγμή ίσως δύο καλεσμένοι, που δεν μιλούσαν καθόλου. Δεν θέλω να πω ποιος ήταν. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Δεν έλεγε τίποτα. Δηλαδή ρωτούσες κι απαντούσε με ερώτηση. Το πήγαινες από εδώ, το πήγαινες από εκεί αλλά δεν. Μαθαίνεις από αυτά. Αισθάνεσαι αμήχανα εκείνη τη στιγμή γιατί είναι και ζωντανό. Άσε δεν τελειώνει ο χρόνος» δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέτυ Μαγγίραμ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη «Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά σε χωρισμό, έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα όπως όλοι. Το μυστικό είναι η επικοινωνία. Με τον Δημήτρη επικοινωνούμε πολύ καλά σαν ζευγάρι, εξηγούμε ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μη το συζητήσουμε.

Δεν τον πιέζω αλλά θα τον ρωτήσω τι έγινε μέσα στην μέρα, πώς πήγε το meeting. Οι άνθρωποι δεν μιλάνε, για αυτό δεν κρατάνε οι σχέσεις. Πρέπει να το αναλύσεις, να πεις τι σε ενοχλεί, τι σε κάνει να νιώθεις άσχημα ή άβολα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Ο Δημήτρης είναι λίγο απόλυτος, αλλά όχι εγωιστής» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα - Ατύχημα με καρτ: Το πόρισμα για τον 6χρονο

“Live” διάρρηξη στο αυτοκίνητο του ΑΝΤ1 (βίντεο)

Κορονοϊός: καρκινοπαθής νοσεί διαρκώς επί 14 μήνες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο