LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2022 16:15

ΗΠΑ: επιβάτης αεροπλάνου επιχείρησε να...ανοίξει την πόρτα (βίντεο)

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια πτήσης με προορισμό το Λος Άντζελες από την Ουάσιγκτον

Σκωτία - Αεροπλάνα σχεδον σύγκρουση - γραφηματα

Πανικός επικράτησε σε πτήση της American Airlines, καθώς ένας επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα σκορπώντας τον τρόπο.

Ολα έγιναν κατά τη διάρκεια πτήσης με προορισμό το Λος Άντζελες από την Ουάσιγκτον, καθώς ένας επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους την Κυριακή, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να εκτραπεί προς το Κάνσας Σίτι.

Την λύση έδωσε μια αεροσυνοδός που τον σταμάτησε χτυπώντας τον με μια καφετέρια, ενώ ο επιβάτης προσπάθησε να μπει και στο πιλοτήριο.

«Ένιωθα σαν το αεροπλάνο να πέφτει ελεύθερα και πολλοί φοβήθηκαν το χειρότερο γιατί οι άνθρωποι δεν είχαν πλήρη επίγνωση του τι εκτυλισσόταν», έγραψε στο Twitter ένας επιβάτης της πτήσης, ο οποίος ανέφερε ότι ο επιβάτης ήταν μεσήλικας. Η αεροσυνοδός φέρεται να χτύπησε τον άνδρα αρκετές φορές με την καφετιέρα, ενώ οι επιβάτες τον συγκρατούσαν.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η American Airlines λέγοντας ότι η πτήση άλλαξε προορισμό «λόγω ενός απείθαρχου επιβάτη που παρουσίαζε ακανόνιστη συμπεριφορά, ο οποίος τελικά συγκρατήθηκε από το πλήρωμά μας και με τη βοήθεια άλλων επιβατών. Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτι και οι αρχές επιβολής του νόμου ανέλαβαν την κατάσταση στην άφιξη.»

Μάλιστα η American Airlines ευχαρίστησε το πλήρωμα πτήσης και τους επιβάτες που βοήθησαν το πλήρωμα. Το FBI από την πλευρά του ανέφερε ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι υπό κράτηση.

Η πτήση, πάντως, σύμφωνα με ραντάρ ανίχνευσης έκανε μια γρήγορη και ξαφνική στροφή για να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτι το απόγευμα της Κυριακής.

Η πτήση, American Airlines 1775, είχε αναχωρήσει από το Λος Άντζελες το πρωί της Κυριακής. Η Ένωση Επαγγελματιών Αεροσυνοδών (APFA) ζήτησε να σταματήσει αυτή η βίαιη συμπεριφορά και σε ανακοίνωσή της αναφέρει.

«Η APFA θα συνεχίσει να συνεργάζεται με άλλες ενώσεις αεροσυνοδών και πρακτόρων εξυπηρέτησης πελατών, το Υπουργείο Μεταφορών, την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας και το Κογκρέσο για να διασφαλίσει ότι αυτοί οι παραβάτες διώκονται σε πλήρη έκταση του νόμου με κατάλληλα πρόστιμα, ποινικές κυρώσεις και ισχύουσες απαγόρευση πτήσεων».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη – βιασμός: Συλλήψεις μετά την καταγγελία 24χρονης

Ρόδος – ΔΕΗ: Επιχειρηματίας κάνει απεργία πείνας για τον λογαριασμό!

Πληθωρισμός: “Εκτίναξη” στο 6,2% τον Ιανουάριο


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χίος: Ο Ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο εντυπωσίασε και φέτος (βίντεο) 08:59Αυστραλία: Νεκρός 16χρονος ριζοσπαστικοποιημένος 08:46La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας08:32Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο