LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2022 14:16

“Το Πρωινό” - Μάριος Αθανασίου: ο γιός μου ζει μαζί μου εδώ και 3 χρόνια (βίντεο)

Τι λέει για την Μαρία Σολωμού και τις κόρες του, τον πατέρα του και τον αδελφό που είδε πρώτη φορά στα 23 του χρόνια. Τι απαντά για τον Ρουβά και τον Λιγνάδη.

Μάριος Αθανασίου - Το Πρωινό

Για τα τρία παιδιά του, την «πρόταση γάμου» στην νυν σύντροφο του, με την οποία παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, τις πολυκύμαντες σχέσεις με τον πατέρα του, τον οποίο γνώρισε από κοντά όταν ήταν σε ηλικία 13 ετών, αλλά και για τον αδελφό του, τον οποίο συνάντησε για πρώτη φορά όταν ο ηθοποιός ήταν 23 ετών και ο αδελφός του γύρω στα 17 ετών, μίλησε ο Μάριος Αθανασίου, την Τρίτη, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Αναφερόμενος στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη είπε πως προσδοκία είναι «να φτάσει μέχρι τέλους η δίκη, να μπορεί να γίνει καλά, γιατί υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και είναι λίγο σαθρά τα πράγματα. Αν λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη, σαφώς θα φτάσει μέχρι τέλος η υπόθεση».

Ο Μάριος Αθανασίου προσέθεσε πως «στη υπόθεση του Λιγνάδη μπορεί να εμπλέκονται πολλοί περισσότεροι άνθρωποι, μπορεί να είναι κυκλώματα που διακινούν ασυνόδευτα παιδιά, να υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να διασκεδάσουν με αυτό. Δεν το ξέρω, λέω όμως ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα πράγματα. Ασχολούμαστε όμως μόνο με τον κ. Λιγνάδη. Δεν νομίζω ότι θα γίνει αυτό που πρέπει…».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, ο Μάριος Αθανασίου είπε «να πω ότι ήταν ατυχείς οι δηλώσεις του, ότι άλλο προσπάθησε να πει, να βάλει σε μια άλλη βάση τα πράγματα, με καλή πρόθεση το βλέπω, αλλά δεν είναι κατάλληλο το timing, την στιγμή της δίκης να μιλάς για αυτό, όταν υπάρχουν τέσσερα θύματα. Δεν θέλω να σχολιάσω τι είπε ο Σάκης, δεν το λέω υποτιμητικά. Δεν θέλω να σχολιάζω τι λένε άλλοι, γιατί δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το λέει: θέλει να επηρεάσει κάτι, έχει σκοπό, δεν έχει, γιατί το λέει… αυτό δεν μπορώ να ξέρω, γιατί ο καθένας λέει ότι λέει».

Ο γιός μου ζει μαζί μου εδώ και 3 χρόνια

Σε ότι αφορά την οικογένεια του, ο Μάριος Αθανασίου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ο γιος του, Αλέξανδρος, που έχει αποκτήσει με την Μαρία Σολωμού, τα τελευταία τρία χρόνια ζει μαζί με τον πατέρα του.

«Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά … να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη. Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα. Επειδή έχει και μια διαφορά μεγάλη με τα αδέρφια του, 10 χρόνια, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή δεν θα περιμένεις να γίνει στα 25» επεσήμανε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, ο Μάριος Αθανασίου επεσήμανε πως «έχει πάρει έναν ρόλο ο Αλέξανδρος πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Μάριου Αθανασίου, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη – βιασμός: Συλλήψεις μετά την καταγγελία 24χρονης

Πληθωρισμός: “Εκτίναξη” στο 6,2% τον Ιανουάριο

Ρόδος – ΔΕΗ: Επιχειρηματίας κάνει απεργία πείνας για τον λογαριασμό!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο