LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2022 12:02

“Το Πρωινό”: Κούγιας - Πρωτογεράκη για τον Λιγνάδη, τον Ρουβά και την δίκη (βίντεο)

Για μη αμερόληπτη Δικαιοσύνη κάνει λόγο η ηθοποιός και δικηγόρος. Τι λέει ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη για το ενδεχόμενο κλήτευσης του Σάκη Ρουβά ως μάρτυρα στην δίκη.

Δημήτρης Λιγνάδης - Αλέξης Κούγιας- Το Πρωινό

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε την Τρίτη η ηθοποιός και δικηγόρος Βίκυ Πρωτογεράκη, αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά και τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.

Αφού αναφέρθηκε στις έντονες αντιδράσεις, κατηγορώντας για αυτό και μερίδα των ΜΜΕ, η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε πως κατά την άποψη της, «ο Δημήτρης Λιγνάδης σίγουρα θα καταδικαστεί», καθώς όπως υποστήριξε, «Όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα, η Δικαιοσύνη δεν είναι αμερόληπτη».

Ο Κούγιας για τον Ρουβά και τους μάρτυρες στην δίκη

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», σε απευθείας σύνδεση από την Θεσσαλονίκη, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, ερωτηθείς πως σχολιάζει ο κατηγορούμενος όσα είπε για εκείνον ο Σάκης Ρουβάς, απάντησε «Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Λιγνάδη, δεν προλαβαίνω ούτε να γευματίσω. Ούτε εγώ τις έχω ακούσει. Μου είπαν συνεργάτες μου ότι ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε στην περίοδο που συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη και δέχθηκε μια ακραία, συγκροτημένη επίθεση από συγκεκριμένα ΜΜΕ και χώρους».

«Το θέμα είναι όχι να λυπάσαι τα θύματα ούτε να λυπάσαι τον Λιγνάδη. Το θέμα είναι αν έτσι ήταν ο Λιγνάδης μέχρι την ημέρα που συνελήφθη και εάν υπάρχουν θύματα. Μέχρι τότε, είναι φερόμενα ως θύματα και φερόμενος ως δράστης», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας, σχετικά με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά.

Ακόμη, όπως ξεκαθάρισε, απαντώντας σε φήμες που ακούγονται, «έχουμε ήδη καταθέσει τα ονοματεπώνυμα των μαρτύρων υπεράσπισης. Δεν μου ζήτησε ο κ. Λιγνάδης να καταθέσει ο Σάκης Ρουβάς ως μάρτυρας. Στο κατηγορητήριο είναι 6 μάρτυρες και συμπληρωματικά είναι άλλοι 9 μάρτυρες, τα ονόματα των οποίων εκφωνήθηκαν ήδη στο δικαστήριο».

«Θα χαιρόμουν να γινόταν απευθείας μετάδοση της δίκης για να δουν όλοι τι θα έχει γίνει στο δικαστήριο, γιατί υπάρχει συγκεκριμένη παραπληροφόρηση και συγκεκριμένες ερμηνείες σε λεπτές νομικές γραμμές», ανέφερε ακόμη ο ποινικολόγος, επαναλαμβάνοντας πως έχει εντολή από τον Δημήτρη Λιγνάδη να μηνύσει τον Ιωάννη Βλάχο, δικηγόρο δύο εκ των μηνυτών του καλλιτέχνη για βιασμό, διότι με όσα δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες έχει προβεί σε καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητας.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών αδελφών - Νταβλούρος: γιατί ίσως μείνει ανεξιχνίαστη η υπόθεση (βίντεο)

Κυψέλη - 7χρονος: οι απολογίες της μητέρας και του δολοφόνου του

Παρίσι: ραντάρ ανίχνευσης θορύβου σε δρόμους της πόλης


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο