LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2022 06:17

ΑΕΚ: Φερνάντο Σάντος ο… εκλεκτός!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το ενδεχόμενο έλευσης του Σάντος στην Ένωση, παράλληλα με την…. είσοδο της  ομάδας στην “Αγιά Σοφιά”. Τι θα γίνει με τον Γιαννίκη.

Euro 2020 - Σάντος - Εθνική Πορτογαλίας

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο ιδανικός για να βάλει την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» και η άποψη αυτή ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη! Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει ήδη γίνει επαφή μεταξύ της Ένωσης και του προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας, ο οποίος άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, με μία σημαντική –αλλά άκρως αναμενόμενη- υποσημείωση. Να ολοκληρωθεί ο κύκλος του στην Πορτογαλία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η οποιαδήποτε εξέλιξη θα εξαρτηθεί από την πορεία της ομάδας στα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που ολοκληρώνονται στις 29 Μαρτίου.

Το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι υποδέχονται στις 24/3 την Τουρκία στο Πόρτο και στον τελικό, εφόσον προκριθούν, υποδέχονται πιθανότατα την πανίσχυρη Ιταλία, έχει δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα ως προς τις πιθανότητες πρόκρισης. Όμως είναι και πρόωρο, αλλά και παρακινδυνευμένο να θεωρήσει κανείς «τελειωμένη» την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2016 και μόνιμα παρούσα σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων (Μουντιάλ ή EURO) τα τελευταία 22 χρόνια.

Όπως και να έχει, πάντως, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να περιμένει αφού οι ημερομηνίες της δίνουν το περιθώριο να στραφεί σε άλλη λύση, σε περίπτωση που ο Σάντος συνεχίσει στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ωστόσο, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, ενδεχόμενος αποκλεισμός της Πορτογαλίας φέρνει τον 67χρονο Φερνάντο Σάντος πολύ κοντά στην Ένωση, αφού ο ίδιος επιθυμεί να προπονήσει για τρίτη φορά την ομάδα, μετά το 2001 και το 2004. Και από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να του δώσει τις εγγυήσεις που χρειάζονται για να εργαστεί σε ένα περιβάλλον σύγχρονο και ευρωπαϊκό.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι ο Αργύρης Γιαννίκης θα παραμείνει στο πόστο του έως το τέλος της σεζόν. Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από υπηρεσιακό προπονητή, αφού τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ΑΕΚ αδυνατεί να «συνέλθει» και στα play off ίσως τεθεί εν κινδύνω ακόμα και το ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Παράλληλα, αλλαγές αναμένονται εντός των προσεχών ημερών και σε στελέχη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τρίτη σε 163 σημεία

Καιρός: νεφώσεις και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο