LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2022 08:56

“The 2Night Show” - Holly Grace: Το bullying δεν έχει σταματήσει μέχρι και σήμερα

Αποκάλυψε πώς «γεννήθηκε» η persona Holly Grace και εξήγησε την διαφορά μεταξύ Trans και Drag Queen. Πώς αντιδρά στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - HOLLY GRACE
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης την Holly Grace. H εντυπωσιακή Drag Queen, που προκάλεσε πλήθος συζητήσεων με τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού σαμπουάν, αποκάλυψε πτυχές της ζωής της, σε μια συζήτηση από καρδιάς.

Μιλώντας για την μητέρα της είπε «ήταν από πάντα δίπλα μου, ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό. Τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά με τον πατέρα του επειδή ήταν πιο συντηρητικός»
«Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε διαφορετικά, ποτέ δεν καθίσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για την σεξουαλική μου ταυτότητα. Εκτίμησα το ταξίδι που έκανε για να φτάσει στην πλήρη αποδοχή» ανέφερε και πρόσθεσε: «Έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανάγκη από αγάπη. Οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που σε γεννάει αλλά και αυτή που δημιουργείς».

Για τη Holly Grace τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν από τα παιδικά της χρόνια ακόμα. Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε το σκληρό bullying που έχει υποστεί στο σχολικό περιβάλλον και το πώς διαχειρίστηκε εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - HOLLY GRACE

«Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄αυτό» ομολόγησε.

Με αφορμή την πρόσφατη εν λόγω διαφήμιση με πρωταγωνιστές μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας θυμήθηκε τις φορές που κι εκείνος κυκλοφορούσε με το κεφάλι χαμηλά ρίχνοντας τη φράντζα μπροστά στο πρόσωπό του.

«Είχα ένα βίαιο σχολικό περιβάλλον. Δεν γύριζα στο σπίτι από τον σύντομο δρόμο γιατί μου την είχαν στημένη. Έχει τύχει να με χτυπήσουν, να με απειλήσουν, αλλά συνήθως με έβριζαν» είπε.

Αποκάλυψε πώς «γεννήθηκε» η persona Holly Grace και εξήγησε την διαφορά μεταξύ Trans και Drag Queen και περιέγραψε πώς αντιδρά στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media.

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Νight Show”- Καράβας: Ο έρωτας για την σύζυγό του και το GNTM

Θεσσαλονίκη - Νεκρό βρέφος: “δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα” (βίντεο)

Κορονοϊός – Χάπια: Ομάδα Εξυπηρέτησης για τους ασθενείς

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο