LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2022 08:14

“The 2Νight Show”- Καράβας: Ο έρωτας για την σύζυγό του και το GNTM

Γιατί «φλερτάρει» με την ιδέα να μετακομίσει στο εξωτερικό; Ποια είναι η μοναδική πόλη που θα μπορούσε να ζήσει; 

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» τον Γιώργος Καράβας.  

Το διεθνούς φήμης μοντέλο, με την εντυπωσιακή  εμφάνιση, επιβεβαιώνει ότι έχει πολλούς λόγους για να νιώθει τυχερός στη ζωή του. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τη γυναίκα του, Ραφαέλα Ψαρρού.

"Η Ραφαέλα είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα και θέλω να πιστεύω πως είμαι κι εγώ σημαντικός για εκείνη. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, αν της μπει κάτι στο μυαλό το κάνει και σε αυτό έχουμε ταιριάξει από την πρώτη στιγμή. Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της, την ποθώ ως γυναίκα. Περνάμε ωραία με τα παιδιά μας", είπε για την σύζυγό του.  

Τα παιδιά του, τον παρακολουθούν στην τηλεόραση και δεν διστάζουν να κάνουν κριτική στον μπαμπά τους: "Θέλω όταν τα παιδιά μου ζητήσουν κάτι, να το δοκιμάσουν. Είμαι αυτής της φιλοσοφίας. Με βλέπουν στην τηλεόραση και μου κάνουν κριτική". 

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ

Για τον φετινό κύκλο του GNTM, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε: "Είχα λίγο άγχος αλλά πήγε πολύ καλά. Είμαι άνθρωπος που περνά ωραία σε αυτό που κάνω αν δεν περάσω ωραία φαίνεται. Αν αυτό που συμμετέχω, είναι κάτι που μου αρέσει και με αφήνει να αναδείξω τον εαυτό μου, θα το κάνω στο 100%, αν είναι κάτι απλά και μόνο για να παραμείνω στην τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός". 

Επίσης, απάντησε για το αν θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή του επόμενου GNTM, μετά τα εξαιρετικά σχόλια που απέσπασε στον τελευταίο κύκλο. 

"Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί, παρόλα αυτά γίνονται πράγματα τα οποία είναι σε καλό δρόμο. Μόνο αυτό μπορώ να πω στην παρούσα φάση" ανέφερε ο Γιώργος Καράβας.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη - Ανάσογλου: Θα παραδοθεί o 20χρονος Αλβανός που διαφεύγει

Κορονοϊός – Χάπια: Ομάδα Εξυπηρέτησης για τους ασθενείς

Άγιος Χαράλαμπος: κλεμμένη λειψανοθήκη βρέθηκε την ώρα του Εσπερινού (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφασηΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά να ασκηθεί έφεση για τις ποινές στους καταδικασθέντες, αλλά και για την αθώωση των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα ΜεταφοράςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια μέσα θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και σε ποια οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας.

Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)Σήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες από την επίθεση του άνδρα κοντά σε σταθμό μετρό στο Λονδίνο.

Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους ΧούθιΣήμερα 09:00 | Ειδήσεις

Το εμπορικό πλοίο έγινε στόχος «τριών πυραύλων» και στοχοποιήθηκε επειδή έχει χρησιμοποιηθεί για εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παροξυσμική νυχτερινή αιμοσφαιρινουρία: Μία σπάνια, αλλά αντιμετωπίσιμη πάθηση12:33Πάσχα: Ποιες μέρες είναι αργίες και πώς πληρώνονται12:21Μαδρίτη – Ναδάλ: Ανάσταση… με πρόκριση στους “16”12:07Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)11:53Θεσσαλονίκη: Μαθητής Δημοτικού έβγαλε μαχαίρι σε καυγά στο σχολείο!11:40Σάμος: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία επιχειρηματία11:33Διαρροή mail - ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεραμέως να κληθεί σε ακρόαση στην Βουλή11:27Πάτρα: Συμμορία μαθητών επιτέθηκε σε 13χρονο11:13Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς11:00Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζούς – 4 τραυματίες σε νοσοκομείο10:47Τηλεθέαση - “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”: Πρωτιά τον Απρίλιο10:33“Το Πρωινό” - Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του10:20Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφαση10:06Το ματωμένο “αρχείο” των ρωσικών επιθέσεων στην Ευρώπη09:52Φωτιά στο Μάτι: Επιζώντες και συγγενείς θυμάτων μιλούν στον ΑΝΤ1 για την δικαστική απόφαση (βίντεο)09:39POS: “Ψαλίδι” σε χρεώσεις για 3 χρόνια09:26Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους Χούθι09:12Καρδίτσα: Έκλεψαν καντήλια και σταυρούς από νεκροταφείο08:59Πρόστιμο 2000 ευρώ γιατί άφησε τον σκύλο του χωρίς νερό 08:46Γεωργία: Βουλευτίνα χτύπησε βουλευτή στο κεφάλι με ένα μπουκάλι νερό (βίντεο)08:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο