LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Φεβρουαρίου 2022 08:34

“The 2Night Show”: Η Λάουρα Νάργες για τον Σαντιγκάι και την πρόταση γάμου (βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show». Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι αλλά και την αποχώρησή της από το "The Voice".

The 2Night Show -  Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι αλλά και στην αποχώρησή της από το "The Voice".

Αρχικά, η Λάουρα Νάργες μίλησε για την απώλεια κιλών της: "Έχω χάσει 18 κιλά σε 7 μήνες, με πολλή δουλειά, πολλή επιμονή. Προέκυψε κάπως κατά λάθος, ανέκαθεν από μικρή είχα στο μυαλό μου το "τέλειο" σώμα.

Επειδή είμαι παιδί των 90s νομίζω με επηρέασαν τα supermodels της εποχής εκείνης. Δεν το έχω ολοκληρώσει αυτό το θέμα. Τον πρώτο μήνα έχασα 13 κιλά επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας.Μου έδωσαν μια δίαιτα απαιτητική. Αυτό που έκανα ήταν μέσω διάγνωσης. Έχω αυτοπεποίθηση, δεν νιώθω πια ότι περπατάει ελέφαντας. Έμαθα να αγαπάω τη γυμναστική".

Μιλώντας για το σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι, η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε '"Ήμουν μόνη τρία χρόνια. Ήρθε ο Χρήστος, είναι μια παρά πολύ μεγάλη ιστορία. Απ ό,τι μου έχει πει ο ίδιος ερχόταν στο "So You Think You Can Dance" για να με δει. Δεν θυμάμαι αν τον είχα δει εγώ τότε, δεν ήξερα που μου πάνε τα τέσσερα τότε" είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε "Πάντα πηγαίναμε γύρω γύρω. Eπειδή είχε διαγωνιστεί στο "The Voice", είχε έρθει καλεσμένος στο "Πρωινό" τότε που ήμουν και εγώ. Βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί και την έχει ακόμα".

The 2Night Show -  Λάουρα Νάργες

Όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι "Κάναμε παρά πολύ παρέα πριν γίνουμε ζευγάρι, τα λέγαμε όλα, και χύμα. Ταλαιπωρήθηκε λίγο μαζί μου, αλλά δεν το έδειξε, ήταν κύριος. Σαν ελεύθερη έλεγα "Μ' αρέσει ο τάδε" και τα άκουγε. Απ ό,τι μου λέει προσπαθούσε να στείλει κάποια μηνύματα, κάποια vibes (πως του αρέσω). Θυμάμαι το πρώτο τραγούδι που μου αφιέρωσε μπροστά σε όλους ήταν το "Φύλακας Άγγελος", δεν φαντάστηκα κάτι ερωτικό, ήταν συγκινητικό, εγώ έκλαιγα. Αργότερα μου είπε "ξέρεις εσένα εννοούσα"".

Δεν δίστασε, μάλιστα, να αποκαλύψει και τα σχέδια γάμου τους: "Σε μια εκδρομή με την παρέα στο Λουτράκι καθόμασταν στα πίσω καθίσματα στο αμάξι. Ήταν λίγο στριμωχτά και είχε βάλει το χέρι του κοντά μου, και τότε μου έκανε το κλικ. Μέσα σε τρεις ημέρες κλείδωσαν τα πάντα στη σχέση μας, από τότε είμαστε αχώριστοι δεν θέλουμε δεν μπορούμε χώρια".

"Σε δυο χρόνια θα έρθω με το προσκλητήριο του γάμου, ξέρω ότι θα μου κάνει την πρόταση φέτος αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω".

Για την αποχώρησή της από το "The Voice", σχολίασε: "Το βίωσα πολύ ψύχραιμα, πολύ εντάξει. Δυστυχώς αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στην τηλεόραση, μπαίνεις στη διαδικασία να τα μαθαίνεις. Νιώθω ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα ξανανοίξει. Είμαστε ένα μεγάλο χωριό.

Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου σε ενα concept που να μου ταιριάζει αλλά θέλω πιο πολύ να υπάρχει μια σωστή ανθρώπινη ομάδα από πίσω που ξέρει τι εστί στήριξη, εμπιστοσύνη, σεβασμός και φυσικά να είναι αμφίδρομα όλα αυτά. Όλο το υπόλοιπο δεν με ενδιαφέρει και με κουράζει πάρα πολύ.

Δεν παθαίνω κάτι να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη και να λέω "πρέπει να βγω” για να γεμίσω ένα εσωτερικό κενό. Τα έχω λύσει αυτά και έχω μια χαρά ζωή και εκτός τηλεόρασης. Έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα πια για μένα".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρόθεση ψήφου, η αξιολόγηση της Κυβέρνησης και που πάνε οι ψήφοι των ΣπαρτιατώνΣήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Πως αξιολογούν οι πολίτες την Κυβέρνηση, οι δημοφιλίες των πολιτικών αρχηγών και το προφίλ της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Συνελήφθη ο δράστηςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Ο πρώην άντρας της γυναίκας και δράστης της γυναικοκτονίας εντοπίστηκε απο τις αρχές στη Φυλή.

Αφρικανική σκόνη: Μέτρα προστασίας για ευπαθείς ομάδεςΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τι αναφέρεται σε εγκύκλιο του Υπ. Υγείας για τα μέτρα και τα επίπεδα "συναγερμού", λόγω του κύματος αφρικανικής σκόνης που αναμένεται από σήμερα.

Τέμπη: Κατατέθηκε η τελική έκθεση των πραγματογνωμόνων - Τουλάχιστον 16 επιβάτες κάηκαν ζωντανοί (βίντεο)Σήμερα 18:36 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με την Έκθεση, δεν υπήρξε σύγκρουση των μηχανών των δύο αμαξοιστοιχιών, αλλά εκτροχιασμός, συνέπεια της απεγνωσμένης προσπάθειας του μηχανοδηγού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέλγιο: Καταγγελία σε ιερόδουλες που αρνούνται συχνά το σεξ με συγκεκριμένο πελάτη προβλέπει ο νέος νόμος 23:59Ρώμη – Τσιτσιπάς: Ήττα με ανατροπή από τον Τζάρι23:47“Pink Panthers”: Φωτογραφίες των δραστών που διέπρατταν διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία23:34Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης23:21Forbes - Αντετοκούνμπο: Στην πρώτη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών23:08Χαμάς κατά Μαχμούντ Αμπάς: Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τα σχόλια του22:54Ευρωπαϊκή Ένωση - Μολδαβία: Δημοψήφισμα στις 20 Οκτωβρίου για την ένταξη της22:41Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Εύκολη νίκη για το “τριφύλλι”22:27Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία εμπορίου με την Τουρκία και επιβάλει δασμούς22:14Λονδίνο - Μπάκιγχαμ: Έκθεση με πορτρέτα της βασιλικής οικογένειας22:00Χατζηδάκης: “Ναι ”σε Ταμείο Ανάκαμψης ΙΙ για να στηριχθούν οι πράσινες πολιτικές21:47Ο πάπας Φραγκίσκος σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία το 202521:33Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο – Ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια21:20Ενδοοικογενειακή βία: Σοκάρουν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ21:06Αφρικανική σκόνη: Μέτρα προστασίας για ευπαθείς ομάδες20:53Ακρίβεια - ΙΕΛΚΑ: Μικρή αύξηση τιμών τον Απρίλιο στα σούπερ μάρκετ20:39Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα θα μείνει έκθαμβη από το αποτέλεσμα20:26Μενδώνη: Συναντήθηκε με τον Υπουργό Πολιτισμού της Τουρκίας πριν την παράσταση “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”20:12Σλοβακία - Φίτσο: Οι θεωρίες συνωμοσίας μετά την απόπειρα δολοφονίας19:59Βόρεια Μακεδονία - Μιτσκόσκι: Δικαιώμά μου να χρησιμοποιώ τον όρο Μακεδονία19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο