LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2022 13:41

“Το Πρωινό” - Ιορδανίδης για Φιλιππίδη: από “φόβος και τρόμος”... πλέον “είναι γυμνός” (βίντεο)

Ο κουμπάρος του προφυλακισμένου καλλιτέχνη μιλά πρώτη φορά για τους λόγους που έφεραν πολύχρονη διακοπή των σχέσεων τους. Τι λέει για τον χαρακτήρα του συναδέλφου του και την “εξουσία” του.

Το Πρωινό - Τάσος Ιορδανίδης

Για την σχέση του με την συνάδελφο και σύζυγο του Θάλεια Ματίκα, τα παιδιά τους και την στάση τους απέναντι στον ίδιο και στο επάγγελμα του, αλλά και για την απώλεια δεκάδων κιλών μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης, που ήταν καλεσμένος την Παρασκευή στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά και για την θυελλώδη σχέση με τον κουμπάρο του Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο ο ίδιος και η σύζυγος του έχουν διακόψει κάθε επαφή τα τελευταία 8-9 χρόνια.

«Για να έχουμε να μιλήσουμε τόσα χρόνια με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάτι συμβαίνει και αυτό αφορά τα επαγγελματικά. Δεν φθάσαμε σε σημείο να συζητήσουμε για την διαφορά μας. Είμαστε όλοι εκρηκτικοί χαρακτήρες και περισσότερο ο Πέτρος και επειδή υπήρχε και ένας σεβασμός, καθώς ήταν και παλαιότερος, είπαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε σε χωριστούς δρόμους», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του και τις σκέψεις του, αφού άκουσε τις καταγγελίες, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε «εξεπλάγην όταν άκουσα τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πλέον θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη, οπότε εμείς δεν έχουμε να πούμε και πολλά».

Συνεχίζοντας ο ηθοποιός ανέφερε πως «Εγώ και η Θάλεια (ενν. Ματίκα) είμαστε με αυτούς που, παραφράζοντας τον ποιητή, τραγουδάμε για να ενώσουμε τον κόσμο και όχι για να χωρίσουμε. Δεν είναι όλοι έτσι… Η μεγαλύτερη τιμωρία για τον καλλιτέχνη είναι να μην τον θέλει ο κόσμος».

Ο Τάσος Ιορδανίδης επεσήμανε πως «αυτό που περνάει τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν έχεις μια εξουσία στα χέρια σου από τον χώρο σου και την διαχειρίζεσαι λάθος, αποδεικνύεται πως “ο βασιλιάς είναι γυμνός”», τονίζοντας πως αυτό που αναδείχθηκε με το κίνημα #MeToo και όχι μόνο στο θέατρο είναι ότι μπορεί να βρουν φωνή και δύναμη όλοι, όσοι αδύναμοι και αν αισθάνονται.

Στρέφοντας τα βέλη του κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε πως «όταν ήταν στα “δυνατά” του, ήταν δύσκολο να μιλήσει κάποιος, υπήρχε φόβος από τους ανθρώπους του χώρου. Όταν πας για το μεροκάματο, γιατί εμείς ψάχνουμε κάθε τόσο δουλειά, δεν είναι εύκολο να μιλήσεις. Είναι ένας από τους δέκα ηθοποιούς στην Ελλάδα, που είχαν τόση δύναμη και εξουσία, μην κρυβόμαστε. Βέβαια, να μην αναιρέσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε ένας ηθοποιός με τεράστιο εκτόπισμα».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Τάσου Ιορδανίδη στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

 Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη - Κούγιας: ευνοεί τον 23χρονο ο διαχωρισμός της δικογραφίας

Snik: Λιάγκας - Σκορδά ξέσπασαν μετά την πρόσκληση σε μονομαχία (βίντεο)

Μουσικό Σχολείο - Ίλιον: σάλος για τον μαθητή με την φούστα και τον καθηγητή (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)Χθες 18:22 | Ειδήσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης για τους επίμαχους διαλόγους που εμπλέκεται το όνομά του.

Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)Χθες 18:52 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε.

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"Χθες 20:14 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς Κελσίου

Πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα: Το Ισραήλ ετοιμάζει την απάντησή τουΧθες 22:16 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που θα συναντηθεί την Δευτέρα στον Λευκό Οίκο με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι μία ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί «την επόμενη εβδομάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πυροσβεστική: 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα23:59Σοβαρή ξηρασία πλήττει την Ευρώπη – Σε κατάσταση πίεσης πάνω από το 50% της ηπείρου23:50Ιράν: Πρώτη εμφάνιση του Χαμενεΐ ενώπιον κοινού μετά τον πόλεμο των 12 ημερών 23:37Εύβοια: Πρόστιμο άνω των 8.000 ευρώ στον 52χρονο που συνελήφθη για την πυρκαγιά 23:23Αμαλιάδα: Προσωρινά κρατούμενη η 48χρονη που κάρφωσε γυναίκα με ψαλίδι23:08Ζελένσκι: Η καλύτερη και πιο παραγωγική συνομιλία μου με Τραμπ22:50Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο Κατάρ - Συζητήσεις για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας 22:33Ελευσίνα: Συνελήφθη 31χρονος που βίαζε και εξέδιδε 17χρονη22:17Μουντιάλ Συλλόγων: Η Παρί στους ημιτελικούς μετά την νίκη κόντρα στη Μπάγερν22:02Ζέττα Μακρή: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του δημοσιογράφου – Ποια κατηγορία αντιμετωπίζει21:47Αργοστόλι: Άγριος ξυλοδαρμός διανομέα - Τέσσερις συλλήψεις21:32Κρήτη: Φωτιά στην Καρκαδιώτισσα Ηρακλείου 21:15Πειραιάς: Συνελήφθησαν μέλη συμμοριών για την ένοπλη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο (βίντεο)20:59Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"20:45Πλημμύρες στο Τέξας: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (εικόνες)20:29ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας - Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ζαχαριάδης20:13Formula 1: Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στη Βρετανία19:57Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:42Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)19:26Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)19:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο