LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 04 Φεβρουαρίου 2022 09:08

“Ενώπιος Ενωπίω”- Βίκυ Σταυροπούλου: ο γάμος, η Δανάη και τα δάκρυα

Η ηθοποιός μίλησε για όλα, γέλασε και συγκινήθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ενώπιος Ενωπίω - Βίκυ Σταυροπούλου

Για το γάμο και τη μητρότητα σε νεαρή ηλικία, την καριέρα και την οικογένειά της, αλλά και για τη δουλειά της μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η ηθοποιός μίλησε με συγκίνηση για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα, σημειώνοντας πως «με συγκινεί πολύ η Δανάη, είναι ένα παιδί τόσο ευαίσθητο και τόσο στηρικτικό, μου απέδειξε στη δύση του μπαμπά μου, αυτό που έλεγε η αγαπημένη μου Κική Δημούλα, ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Ήταν δίπλα στον μπαμπά μου, τον έπλενε, έκανε τα πάντα και παράτησε τη ζωή της», είπε σχετικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα είπε για τη μητέρα της: «νομίζω ότι είναι το τρανό παράδειγμα ενός ανθρώπου του τα μπορείς όλα, αν έχεις πίστη, αν έχεις αγάπη και αν έχεις στόχο να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Η μαμά μου τα είχε αυτά, αν ψάξουμε ιστορίες, μπορεί να βρούμε άτυπα λάθη, αλλά επειδή τα έκανε με αγάπη και αγνότητα, οδήγησαν τη σχέση μας να είναι πολύ ωραία. Ένα από τα ωραία της χαρακτηριστικά είναι ότι δεν με άφησε ποτέ να δω τις δυσκολίες, ήμουν θαυμάστρια της ανθρώπινα, δεν με άφησε να φοβηθώ να νιώθω απροστάτευτη. Σαν μαμά είναι η καλύτερη. Ποτέ δεν μου έδωσε συμβουλή τι να γίνω ή τι να κάνω. Το παράδειγμα ήταν οι πράξεις της.

Ενώπιος Ενωπίω - Βίκυ Σταυροπούλου

Όταν έβλεπα τον κόσμο στο θέατρο και τις αντιδράσεις του, είπα "αυτό θα κάνω και εγώ". Δεν ήταν ποτέ καταπιεστική η μαμά μου. Δεν με άγχωσε που έπαιξα με τη μαμά μου, απλά είδα τι ευτυχία είναι να παίζεις με τη μαμά μου. Είδα την αγάπη του κόσμου και ψιλοέκλαιγα από τις αντιδράσεις του κόσμου. Ήταν ωραία εμπειρία και πολύ αστείο. Η μαμά μου είναι πολύ ωραίο θύμα στις φάρσες. Μια φάρσα που θυμάμαι ήταν στη Λευκάδα, όταν περπατούσαμε ένα μεσημέρι, έτρεξα από πίσω της και τη θώπευσα και άρχισε να ουρλιάζει, γύρισε όλο το λιμάνι, χειροκροτούσαν, έγινε πανικός. Σε ευχαριστώ που είσαι η μαμά μου» , είπε με συγκίνηση η Δανάη Μπάρκα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε για το γάμο της, ο οποίος έγινε νωρίς λόγω της εγκυμοσύνη της σε νεαρή ηλικία. «Σε εμένα τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος σε μικρή ηλικία, στα 22 μου. Δεν θα ερχόταν ο γάμος σε αυτήν την ηλικία. Έγινε με έναν άνθρωπο που τον αγαπώ πολύ ακόμα, ακριβώς επειδή είχα αποφασίσει ότι θα κρατήσω το παιδί.

Μετά ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά και τα πράγματα δεν είναι λειτουργούν όπως τα ονειρευόσουν. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ κι έχω εξαιρετικές σχέσεις γιατί υπήρχε καρπός σε αυτόν τον έρωτα. Οφείλαμε να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Παρέμβαση στην εκπομπή, μέσω δήλωσής του, έκανε και ο Αλέξης Γεωργούλης, με τον οποίον είχε πρωταγωνιστήσει η Βίκυ Σταυροπούλου στην ιστορική, πλέον, σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

«Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι είναι αληθινή, είναι ένας άνθρωπος που ό,τι και αν έχει κάνει, είναι επειδή πιστεύει στον εαυτό της, δεν εγκαταλείπει με την πρώτη δυσκολία, είναι ένας άνθρωπος που άμα βάλει κάτι στο μυαλό της, το κάνει, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Θέλω πολύ να βρεθούμε στη σκηνή γιατί δεν έχεις το περιθώριο να πάρεις κάτι πίσω και της κάνω και ανοιχτή πρόταση» είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης για τη Βίκυ Σταυροπούλου προχωρώντας στην αποκάλυψη:

Ενώπιος Ενωπίω - Βίκυ Σταυροπούλου

«Μπροστά στις κάμερες είναι πολύ απολαυστική, όλο το συνεργείο είναι στραμμένο πάνω της, από τη μια φοβούνται τα διάφορα ατυχήματα, για παράδειγμα, στη σκηνή με το άλογο, που ανέβηκε την πρώτη φορά και έπεσε από την άλλη, τελικά κρατήθηκε αυτή η λύση, είναι βγαλμένα από τη ζωή τα γυρίσματα της Βίκυς. Δεν ξέρω αν αυτοσχεδιάζει, νομίζω ότι της βγαίνουν αυθόρμητα, είναι και αστείρευτα».

Παίρνοντας θέση για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, είπε πως «Κουράστηκα πάρα πολύ να βλέπω τον καθένα να λέει τη γνώμη του. Προς Θεού δεν λέω για τα θύματα λέω για όλο το μετά. Ο καθένας έβγαινε να πει το μακρύ και το κοντό του. Εγώ είμαι που τη γνώμη μου την κάνω πράξη. 22 χρόνια έχω ζήσει χαρές γιατί ήμουν τυχερή και την όποια δύναμη απέκτησα τη χρησιμοποίησα για το καλό. όλα τα υπόλοιπα θλίψη εμπιστεύομαι στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά κυρίως την συμπαντική δικαιοσύνη. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες», τόνισε.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη - Κούγιας: ευνοεί τον 23χρονο ο διαχωρισμός της δικογραφίας

Μπακογιάννης - “Ρουβίκωνας”: η ομιλία, τα συνθήματα και το “χαφιεδότσουρμο” (εικόνες)

ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 158 σημεία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο