LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Φεβρουαρίου 2022 20:41

Δολοφονία Άλκη: ποιος είναι ο 23χρονος συλληφθείς (εικόνες)

Γνώριμος των Αρχών ο 23χρονος. Οι υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλακεί και οι έρευνες για τους συνεργούς του.

23χρονος - σύλληψη - δολοφονία - Άλκης - Θεσσαλονίκη

Ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να είναι σκληρός χούλιγκαν, οργανωμένος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ και σεσημασμένος. Είναι γνωστός στις αρχές, καθώς το 2017 είχε εμπλακεί στα βίαια επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είχε προσαχθεί, πάνω του είχε βρεθεί και μαχαίρι και σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία.  Μάλιστα τον είχε συλλάβει και ο φωτογραφικός φακός, να κρατά το μαχαίρι, πάνω στη γέφυρα, όπου έγιναν τα επεισόδια, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - επεισόδια - 2017

Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, είχε εμπλακεί σε άλλη αιματηρή επίθεση σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη το 2019, σε μία υπόθεση που ακόμα δεν εκδικαστεί.

23χρονος - σύλληψη - δολοφονία - Άλκης - Θεσσαλονίκη

Ένας από τους δύο τραυματίες, φίλους του Άλκη, ήταν που αναγνώρισε τον 23χρονο, ο οποίος προσήχθη εχθές στο βράδυ στην ασφάλεια μαζί με άλλα δύο άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως ήταν ο οδηγός ενός από τα αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονική επίθεση, μάλιστα ένας 18χρονος που ήταν στην παρέα των παιδιών, φέρεται να τον αναγνώρισε.


Στο όχημα του μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος οι οποίες εξετάζονται, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια, εξετάζεται και το μαχαίρι με την κυρτή λάμα που μοιάζει με μικρό δρεπάνι προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εντοπίζονται τα αποτυπώματα του 23χρονου.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - επεισόδια - 2017

Δύο άτομα που ήταν μέσα στο λευκό όχημα που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να είναι να βρίσκεται πίσω από τα οχήματα των δραστών ήταν νεαροί οι οποίοι είδαν την εν ψυχρώ δολοφονία και μόνοι τους πήγαν στην ασφάλεια προκειμένου να καταθέσουν και να δώσουν πληροφορίες στις αρχές.

Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 για αρκετές ώρες φέρεται να κρατούσε σκληρή στάση και δεν έλεγε κουβέντα στους αστυνομικούς,  ζητούσε μόνο επίμονα το δικηγόρο του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων εμπλεκομένων στην επίθεση οι αρχές φαίνεται πως έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχουμε και νέες συλλήψεις.

Μιλώντας πάντως, στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, είπε πως πρόκειται για συμμορία που χρησιμοποιεί ως προκάληψη την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ στην πραγματικότητα εμπορεύονται ναρκωτικά και πωλούν προστασία σε μαγαζιά της πόλης. Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε ο δικηγόρος, τους συγκεκριμένους φοβούνται και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα

Σερρες: Λήστεψαν ηλικιωμένη και της απέσπασαν χρυσές λίρες και κοσμήματα

Μητέρα 12χρονης με αυτισμό: Το απίστευτο bullying που δέχθηκε το παιδί μου στο σχολείο

Υπόθεση βιασμού – Γεωργία: Επανεξέταση στις τοξικολογικές θα ζητήσει ο τεχνικός σύμβουλος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)Σήμερα 07:40 | Ειδήσεις

Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες και ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία από το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης.

Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…Σήμερα 07:51 | Ειδήσεις

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις από οπαδικούς στρατούς», υπογράμμισε ο Πάκος.

Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…Σήμερα 06:31 | Ειδήσεις

Το άκρως ειρωνικό σχόλιο του Τούρκου Υπουργού Άμυνας για τον Πρόεδρο της Γερμανίας που θα συναντηθεί σήμερα με τον Ερντογάν στην Άγκυρα.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδώνΣήμερα 06:08 | Ειδήσεις

Οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση όμως τελικά απαγορεύτηκαν από την αστυνομία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο