LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 02 Φεβρουαρίου 2022 20:01

Άλκης: Ράγισαν καρδιές στο “Βικελίδης” - Φόρος τιμής από Άρη και ΑΕΚ στον 19χρονο (εικόνες)

Στεφάνια, πανό και μαύρα περιβραχιόνια από τους παίκτες των δύο ομάδων στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ - Άλκης Καμπανός

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από χούλιγκανς.

Ενα μεγάλης σημασίας στιγμιότυπο έλαβε χώρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", πριν ξεκινήσει το ντέρμπι, ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Πέρα από την ενός λεπτού σιγή, οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια στη μνήμη του 19χρονου Άλκη, τιμώντας έτσι τον αδικοχαμένο φίλο του Άρη.

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ - Άλκης Καμπανός

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ - Άλκης Καμπανός

Σημειώνεται πως οι φωτογραφίες του αγώνα σήμερα δημοσιεύονται ασπρόμαυρες, μετά από απόφαση των φωτορεπόρτερ που καλύπτουν το ματς μεταξύ Άρη και ΑΕΚ ως ένδειξη πένθους και οργής.

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ - Άλκης Καμπανός

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ - στεφάνι - Αλκης

Σύσσωμη η ομάδα του Άρη βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αποτίοντας με αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής στον 19χρονο Άλκη.

ΠΑΙΚΤΕΣ  ΑΡΗ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 19ΧΡΟΝΟΥ - ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον προπονητή Άκη Μάντζιο αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας άναψαν κεράκια στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, ενώ άφησαν και τη φανέλα με το νούμερο 19.

ΠΑΙΚΤΕΣ  ΑΡΗ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 19ΧΡΟΝΟΥ - ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

Σε κλίμα συγκίνησης δεκάδες φίλοι του Άρη αλλά και απλοί πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και αφήνουν με τη σειρά τους λουλούδια.

ΠΑΙΚΤΕΣ  ΑΡΗ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 19ΧΡΟΝΟΥ - ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ


Ειδήσεις σήμερα

Σαλαμίνα: Η φάλαινα εντοπίστηκε νεκρή

Δολοφονία 19χρονου: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Μητσοτάκης – ΕΝΦΙΑ: Μείωση κατά 13%

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΧθες 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρίαΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αναχωρεί για την Ντόχα. Παράλληλα ο διευθυντής της CIA αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στο Ισραήλ. Πιέση από τις ΗΠΑ και μέσω στρατιωτικού εξοπλισμού.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Χθες 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)23:59Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο