LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Φεβρουαρίου 2022 08:17

“The 2Night Show” - Ίμβριος: Η πρόταση για το Survivor και ο τρίτος γάμος

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θυμήθηκε την παιδική του ηλικία, τις διακοπές στη Σαμοθράκη, τα φοιτητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τα πρώτα «σκιρτήματα» για τη μουσική.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΙΜΒΡΙΟΣ

Καλεσμένος στο "The 2Night Show" ήταν ο Πέτρος Ίμβριος το βράδυ της Τρίτης. Γεννημένος στη Γερμανία, θυμάται την παιδική του ηλικία, τις διακοπές στη Σαμοθράκη, τα φοιτητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τα πρώτα «σκιρτήματα» για τη μουσική.

Αποκάλυψε γιατί η μητέρα του δεν τον άφησε να μάθει μπουζούκι και πόσα μουσικά όργανα ξέρει να παίζει. Εξήγησε γιατί προτιμούσε να εμφανίζεται  σε «πίστες» της Θεσσαλονίκης και πώς ένιωσε όταν εμφανίστηκε, για πρώτη φορά, στην Αθήνα με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

Αναφέρηκε ακόμα στο τρίτο στεφάνι, που φόρεσε πρόσφατα, και εξήγησε πως αυτό ήταν η αφορμή για το καινούργιο του Video Clip.

Ωστόσο, μίλησεκαι για την πρόταση που είχε  για να συμμετέχει στο Survivor, ωστόσο την αρνήθηκε, μετά τις αντιδράσεις των παιδιών του. Ο τραγουδιστής δελεάστηκε από το θέμα των χρημάτων, ωστόσο μετά την ατάκα που του είπε η μία από τις κόρες του, «άδειασε» και τελικά αρνήθηκε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΙΜΒΡΙΟΣ

«Δελεαστικό ήταν μόνο το θέμα των χρημάτων. Τα άλλα τώρα να πεινάσω, να εκτεθώ και να σε κρίνουν γιατί θα υπάρξει πάνω από το όνομά σου ένα περίεργο σύννεφο… Από την άλλη να κοιμάμαι επάνω σε σανίδια μετά από τόσα χρόνια που έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου, νομίζω πως δεν το αξίζω.

Όταν το έψαξα λίγο και είπα στις κόρες μου για την πρόταση, η μικρή μου γύρισε και μου είπε μπαμπά δεν μιλάς σοβαρά τώρα. Η άλλη άρχισε μετά, εσύ που έλεγες για τους άλλους που αφήνουν τα παιδιά τους και πάνε μακριά. Θα αφήσεις τώρα τα παιδιά σου; Άδειασα» είπε ο Πέτρος Ίμβριος στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σχετικά με τους συναδέλφους του που πήγαν και εκτέθηκαν, τόνισε: «Ένιωσα άσχημα για κάποιους συναδέλφους. Το κακό είναι ότι και μετά από το παιχνίδι δεν το κατάλαβαν. Θα έβαζα ξανά τις εκπομπές να τις δω για να δω τι ήταν περίεργο; Με κάποιο μοντάζ και με κάποιες συρραφές μπορεί ένα πράγμα που μπορεί να μην είναι το πραγματικό και το αληθινό. Αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας».


Ειδήσεις σήμερα

Euroleague: Δύσκολα η Μπαρτσελόνα την Μπάγερν Μονάχου

ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 167 σημεία

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΣήμερα 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Σήμερα 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Όπως λέει έχει επανέλθει στην καθημερινότητά της και δηλώνει περήφανη που άνοιξε τον δρόμο και για άλλους ασθενείς. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο