LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2022 08:19

“The 2Night Show” - Ορφέας Αυγουστίδης: Ο “Σασμός” και η συνύπαρξη του με την Μαρία Τζομπανάκη

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία που βιώνει αυτή τη σεζόν, αλλά κι αν έχει νιώσει πως τον συνδέουν στην δουλειά του με τους γονείς του.

The 2Night Show - Ορφέας Αυγουστίδης

Τον Ορφέα Αυγουστίδη υποδέχτηκε για πρώτη φορά το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στον «Σασμό», μίλησε για τον ρόλο του Αστέρη, τις εξελίξεις της σειράς, αλλά και την πολυσυζητημένη δολοφονία του Πετρή.

«Με τρόμαξε το ότι ήταν ένα καθημερινό σήριαλ αλλά ευτυχώς είχαμε ετοιμάσει την παράσταση που θέλαμε να ανεβάσουμε με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο άρα ήμουν και έτοιμος να μπω μέσα σε μια τέτοια δουλειά… Δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Είχα μεγάλη αγωνία. Όχι αμφιβολίες. Βλέποντας το πρώτο επεισόδιο ένιωσα πολύ χαρούμενος, είπα ότι και κανένας να μην το δει εγώ είμαι πολύ περήφανος με αυτό που κάνουμε. Νιώθω πραγματικά τιμή που βρίσκομαι δίπλα σε τόσο σπουδαίους συνεργάτες που πονάνε αυτό το πράγμα.

The 2Night Show - Ορφέας Αυγουστίδης

Ήξερα το βιβλίο, ήξερα ότι ο ρόλος του Αστέρη δεν είναι ο χαρακτήρας που είναι γραμμένος στο βιβλίο, γιατί υπήρχε μια ανάγκη για να υπάρχει μια επιπλέον σύνδεση ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Και αυτή αποφασίστηκε να είναι από τους σεναριογράφος αυτός ο απαγορευμένος έρωτας. Διάβασα το βιβλίο για να ξέρω την γραμμή της ιστορίας, αλλά μετά τα σενάρια ήταν αλλιώς» εξήγησε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για την πολυσυζητημένη σκηνή της δολοφονίας του Πετρή.

«Εδώ δε δέχτηκα τόσο έντονες επιθέσεις γιατί φάνηκε ότι τα πράγματα έγιναν μοιραία και μόνα τους με κάποιο τραγικό τρόπο. Αλλά την πρώτη περίοδο που ήταν ο Αστέρης αρραβωνιασμένος και η κοπέλα του έγκυος, μου λέγανε διάφορα… Ο κόσμος μπαίνει μέσα στον ρόλο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο» εξήγησε ο ηθοποιός.

Σε ό,τι αφορά τη συνύπαρξή του στη σειρά με τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη ο Ορφέας Αυγουστίδης παραδέχτηκ ότι «στην πρώτη σκηνή που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου κοιταχτήκαμε έντονα και κάπως αποσυντονιστήκαμε. Την πρώτη μέρα που παίξαμε μαζί, κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα, μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ ωραίο» και πρόσθεσε «Δεν σκέφτηκα να αρνηθώ τον ρόλο λόγω της μητέρας μου. Έχω ξεπεράσει θέματα που είχα στο παρελθόν με την επαγγελματική μου πορεία».


Ειδήσεις σήμερα: 

Ιαπωνία: Μαχητικό F-15 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ

Καιρός: Καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι την Τρίτη

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος μετά από οπαδική συμπλοκή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Τοπικά Νέα

Για 36η συναπτή χρονιά, ο ιερέας Χριστόφορος Γουρλής "ανακοίνωσε" στους πιστούς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την ΑττικήΣήμερα 10:03 | Ειδήσεις

Οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα αναχωρούν το Μεγάλο Σάββατο. Πόσοι έφυγαν από την Αττική τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η ΕλλάδαΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Τι είπε για τα Eurofighter και την άρνηση των Γερμανών για πώληση τους στην Άγκυρα. Πως σχολιάζει τα βήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, τι ξεκαθαρίζει για το Κυπριακό.


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο