LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 31 Ιανουαρίου 2022 14:51

“The 2Night Show” με Ορφέα Αυγουστίδη και Νικηφόρο (εικόνες)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής δυο επιτυχημένους καλλιτέχνες.

Αρναούτογλου Γρηγόρης - ΑΝΤ1 - The 2Night Show
Απόψε στις 23:45
,  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός», θυμάται ιστορίες από τα εφηβικά του χρόνια στα Εξάρχεια, μιλάει για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τους γονείς του Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνο Αυγουστίδη, αποκαλύπτει πώς του μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής και περιγράφει την αγωνία που είχε για τον «Σασμό» μέχρι να δει το πρώτο επεισόδιο.

The 2Night Show - Ορφέας Αυγουστίδης

Πώς ένιωσε όταν έπαιξε την πρώτη σκηνή μαζί με τη μητέρα του στη σειρά; Ποια εξέλιξη θα ήθελε να έχουν οι ήρωες του «Σασμού»; Γιατί αποφεύγει την έκθεση στα Μέσα;

The 2Night Show - Ορφέας Αυγουστίδης

Τέλος, μιλάει για την  πατρότητα, για το πόσο επηρέασε τη ζωή του, αλλά και πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά του.  

The 2Night Show - Ορφέας Αυγουστίδης

Καλεσμένος του Γρηγόρη στο «The 2Night Show» και ο τραγουδιστής Νικηφόρος που αποκαλύπτει πως το 2021 ήταν η τυχερή του χρονιά. Επιτυχίες που διαδέχονται η μία την άλλη, σέξι παρτενέρ στο «J2US», που επίσης διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά και ένα μαγαζί που αναλαμβάνει τα ηνία του, για πρώτη φορά, μόνος του και καταφέρνει να το γεμίζει.

The 2Night Show - Νικηφόρος

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στην Πρέβεζα και την Ρόδο, για τις σπουδές στο τμήμα Φυσικής στην Πάτρα, που καθυστέρησαν το καλλιτεχνικό του όνειρο, καθώς και για τον στρατό και τις σχέσεις ζωής που του χάρισε. Επίσης, αναφέρεται στο προξενιό που έκανε στον φίλο του Χρήστο Σαντικάι με την Λάουρα Νάργες, αλλά και στην Ιωάννα Τούνη που, ενώ στην αρχή δεν την ήθελε, στη πορεία άλλαξε εντελώς συναισθήματα.

The 2Night Show - Νικηφόρος

Θα έκανε σχέση με συνάδελφό του; Πόσο κοντά είναι στο να δημιουργήσει οικογένεια; Ποιο στοιχείο του χαρακτήρα του παρεξηγούν εύκολα; Τέλος, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μαζί με τους υπέροχους μουσικούς του τραγουδούν μεγάλες επιτυχίες.  

The 2Night Show - Νικηφόρος

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:45 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. 

Συντελεστές:

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη  

#The2NightShow

Ειδήσεις σήμερα: 

Νάξος: Έκλεισε το αεροδρόμιο επειδή.. αρρώστησε υπάλληλος

Πέραμα: Άγρια επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν (βίντεο)

Λύκος στον Διόνυσο: Ξεκινά επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)Σήμερα 11:40 | Ειδήσεις

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας βρέθηκε και την Μεγάλη Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, μαζί με την σύζυγο του, για την περιφορά του επιταφίου.

Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)Σήμερα 11:50 | Ειδήσεις

Έχοντας στο πλευρό του τον Τάιλερ Μακμπέθ, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στο κερκυραϊκό έθιμο, μετά από την ολοκλήρωση της περιφοράς του Επιταφίου του Αγίου Σπυρίδωνα.

Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η ΕλλάδαΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Τι είπε για τα Eurofighter και την άρνηση των Γερμανών για πώληση τους στην Άγκυρα. Πως σχολιάζει τα βήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, τι ξεκαθαρίζει για το Κυπριακό.


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο