LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 28 Ιανουαρίου 2022 07:06

“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Θα ήθελα να ήμουν η Ρένα Βλαχοπούλου

Τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα και η αντίδραση της στην  ανακοίνωση της κόρης της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Ενώπιος Ενωπίω

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την περιπετειώδη διαδρομή της, για τις δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός αλλά και για το πότε ανακάλυψε τελικά την υποκριτική.

Όπως ανέφερε έκανε πολλές διαφορετικές δουλειές, μεταξύ άλλων και κλόουν σε παιδικά πάρτι, κάτι που ήταν μάλιστα πολύ κοντινό στην υποκριτική που τελικά ακολούθησε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι σπούδασε γραμματέας και στη συνέχεια εργάστηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία όπου συμπωματικά πήγαινε και άλλαζε τα μελάνια στα μηχανήματα του γραφείου ο Σπύρος Μπιμπίλας που την παρότρυνε κάποια στιγμή να μπει σε δραματική σχολή.

Μάλιστα η μητέρα της δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, έτσι όταν το αποφάσισε τής το ανακοίνωσε από το τηλέφωνο, για να υπάρχει απόσταση... ασφαλείας!

Ερωτηθείσα για το ποια θα ήθελε να είναι αν ζούσε στην εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι θα ήθελε να είναι η Ρένα Βλαχοπούλου.

Ακόμα, μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της Ταξιάρχη Χάνο, τόνισε, όπως και εκείνος που μίλησε στην εκπομπή, ότι κατάφεραν παρά τον χωρισμό τους να μην επηρεαστεί η κόρη τους Μαρία Χάνου. Πλέον, μεταξύ τους δεν υπάρχει ο έρωτας, θα υπάρχει όμως πάντα η αγάπη.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε και στην απόφαση της κόρης της να γίνει και εκείνη ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε ότι η αντίδρασή της ήταν πιο έντονη από εκείνη της μητέρας της.

Ειδήσεις σήμερα: 

ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 151 σημεία

Βουλή – πρόταση μομφής: Ξεκινάει η τριήμερη διαδικασία

Καιρός: νεφώσεις και τοπικές βροχές την Παρασκευή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο