LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2022 14:47 | Ανανέωση: 27 Ιανουαρίου 2022 15:04

“Ελπίδα” - Αττική: Εισαγγελική έρευνα για τις διακοπές ρεύματος

Εισαγγελέας για τις διακοπές ρεύματος στην Αττική, μετά τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών από πολίτες. Ανοικτό το ενδεχόμενο αποζημιώσεων από την Κυβέρνηση.

Μήδεια - δέντρο - καλώδιο ΔΕΗ- ρεύμα - ηλεκτροδότηση

Ποινική έρευνα ξεκινά η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την πολυήμερη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε χιλιάδες σπίτια στην Αθήνα μεσούσης της σφοδρής κακοκαιρίας.

Με αντικείμενο τη διερεύνηση του ενδεχομένου διάπραξης του αδικήματος της διατάραξης λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης, η Εισαγγελία Πρωτοδικών θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση ώστε αν και εφόσον προκύπτουν ευθύνες να αποδοθούν σε κάθε υπεύθυνο.

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση στάθηκαν όχι μόνο όσα δημοσιοποιούνται σε μέσα ενημέρωσης αλλά και καταγγελίες που -σύμφωνα με πληροφορίες- δέχθηκε η Εισαγγελία με δεκάδες τηλεφωνήματα πολιτών που ανέφεραν πως βρίσκονται δύο ή και τρία 24ωρα χωρίς ρεύμα και δυνατότητα θέρμανσης και χωρίς να μπορούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες τους

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Απόστολος Ανδρέου.

Σκρέκας: πιθανή η αποζημίωση σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα 

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν αποζημιώσεις σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

«'Εχουμε δύο κατηγορίες προβλημάτων: η πρώτη να έχουν καταστραφεί ηλεκτρικές συσκευές από τις μεταβολές στην τάση, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ προσπαθεί να διορθώσει τις βλάβες και σε αυτήν η διαδικασία είναι απλή και η αποζημίωση είναι άμεση. Η δεύτερη, εξετάζουμε να δούμε αν θα μπορούμε να αποζημιώσουμε αυτούς που έχουν ταλαιπωρηθεί από την διακοπή ηλεκτροδότησης», ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι ίσως υπάρξει σύντομα ένας μόνιμος μηχανισμός αποζημίωσης για περιπτώσεις διακοπής ηλεκτροδότησης", ο Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: Μακάβριες εικόνες με φέρετρο να σέρνετε πάνω σε κουβέρτα μέσα στο χιόνι (εικόνες)

Κιλκίς: “Μαϊμού” υπάλληλοι της ΔΕΗ πήραν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από ηλικιωμένη

“Ελπίδα” - Σκρέκας: πιθανή η αποζημίωση σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο