LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2022 11:27 | Ανανέωση: 26 Ιανουαρίου 2022 12:44

“Ελπίδα” - Αττική Οδός: Εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα (βίντεο)

Ποια είναι η κατάσταση αυτή την ώρα σε βασικούς οδικούς άξονες.

Πολιτική Προστασία - πολίτες - αυτοκίνητα - Αττική Οδός

Ακόμη και τώρα εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό, με την ταλαιπωρία να μην έχει σταματήσει για πολλούς οδηγούς.

Η Πολιτική προστασία μαζί με το Στρατό και την Ελληνική Αστυνομία βρίσκονται αυτή τη ώρα στην Αττική Οδό και με λεωφορείο μεταφέρονται οι πολίτες στα εγκλωβισμένα και αφημένα αυτοκίνητά τους, προκειμένου να τα πάρουν από τα σημεία που την Δευτέρα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και του εγκλωβισμού τους, τα εγκατέλειψαν.

Παράλληλα, την ίδια στιγμή στη Σπατών, στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής, η κυκλοφορία άνοιξε πριν λίγα λεπτά, με πολλά αυτοκίνητα να "κολλάνε" στα χιόνια και τον πάγο που έχει πλέον δημιουργηθεί , ενώ άλλα οχήματα παραμένουν παρκαρισμένα και  εγκλωβισμένα.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε υπνωτήριο αστέγων

Θεσσαλονίκη: Ακυβέρνητο λεωφορείο έπεσε πάνω σε όχημα και δέντρα! (εικόνες)

Australian Open - Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά με θρίαμβο



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: "Καμπανάκια" για Βόρεια Μακεδονία, Μονή της Χώρας και επίσκεψη ΡάμαΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

Σαφείς προειδοποιήσεις προς τα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών. Τι είπε για τον Ερντογάν και την Μονή της Χώρας. Τι τονίζει για τον Ράμα. Τι απαντά για την ακρίβεια.

Κασσελάκης: Πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” στα βόρεια προάστια (εικόνες)Σήμερα 15:02 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές βρέθηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφουςΣήμερα 16:24 | Ειδήσεις

Το πόρισμα της ιατροδικαστικές έκθεσης θα καθορίσει τις εξελίξεις στην υπόθεση. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο πατέρας. Νοσηλεύεται φρουρούμενη η μητέρα.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κολπική μαρμαρυγή: Πρωτοποριακή επεμβατική θεραπεία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης17:22Επίδομα ενοικίου: Οι πληρωμές ετοιμάζονται17:09Έντι Ράμα: Οι αντιδράσεις των κομμάτων για την επίσκεψη του16:55Βραζιλία: Στους 136 οι νεκροί της κακοκαιρίας16:42Βραυρώνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφους16:28Χαμάς: Δημοσίευσε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο16:15Πέθανε ο Σπύρος Βλασσόπουλος16:01Κορινθία: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει (εικόνες)15:47“Παγιδευμένοι”: Τι θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη (εικόνες)15:32Αρθροσκόπηση γόνατος: Αντιμετωπίζει τον πόνο;15:19Κασσελάκης: Περιοδεία στα βόρεια προάστια και πρεμιέρα για το “προεκλογικό βαν” (εικόνες)15:06Καιρός: Κυριακή του Θωμά με τοπικές μπόρες και άνοδο θερμοκρασίας14:52Κύπρος: Συνελήφθη ύποπτος Ιρανός με γεμάτο όπλο14:39Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί “άνοιξαν δρόμο” για μωρό σε κίνδυνο (βίντεο)14:25ΗΠΑ - Τραμπ: Η Νίκι Χέιλι πιθανή υποψήφια για την αντιπροεδρία14:12“5Χ5” ΣΠΕΣΙΑΛ με Τουμασάτου και Κατσούλη (εικόνες)13:58Χαλκιδική – Απάτες: Δημιουργούσαν φτηνά eshops και έστελναν προϊόντα “μαϊμού”13:44“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)13:31Eurovision: Εκτός διαγωνισμού ο Ολλανδός μετά από καταγγελία13:18Πατέρας Κυριακής Γρίβα: Το παιδί μου “σαπίζει” στον τάφο και αυτός το “παίζει” τρελός13:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο