LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Ιανουαρίου 2022 07:15

“Ελπίδα” – Αττική: Παγετός στο μεγαλύτερο μέρος του νομού

Καταγράφηκαν θερμοκρασίες χαμηλότερες κι από τους μείον 10 βαθμούς κελσίου. 

AP - Θερμόμετρο - θερμοκρασία - παγετός - πάγος

Καθώς η θερμοκρασία παρουσίασε μικρή περαιτέρω πτώση, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το πρωί της Τετάρτης παγετός αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου της Αθήνας.

Παγετός σημειώθηκε ήδη από τις πρώτες βραδινές ώρες της Τρίτης στις χιονισμένες περιοχές της Βόρειας και Βορειοανατολικής Αττικής και της Βοιωτίας. Επιπλέον, κατά τόπους σε περιοχές μεγαλύτερων υψομέτρων, σημειώθηκε ολικός παγετός, δηλαδή η θερμοκρασία δεν ανέβηκε καθόλου πάνω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περιοχή του Διονύσου και της Πεντέλης, όπου η μέγιστη θερμοκρασία ήταν ίση με -1,5 και -0,9 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα, σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Στη Νέα Οδό στη Θήβα καταγράφηκαν έως -10,1 βαθμοί, στην Πάρνηθα -8,8, στην Πεντέλη -3,3, στην Μαλακάσα και στον Διόνυσο -3,2, ενώ στα Βίλια -2,6 βαθμοί.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 120 σημεία

“Ελπίδα”: Aegean και Olympic Air ακύρωσαν 33 πτήσεις την Τετάρτη

Καιρός - “Ελπίδα”: νεφώσεις, χιόνι και βοριάδες την Τετάρτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την ΠέμπτηΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που αναμένονται καταιγίδες. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Που θα υπάρχει έντονη σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.


 

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην ΙερουσαλήμΧθες 21:17 | Ειδήσεις


Εκεί όπου κάποτε η ευλάβεια και η κατάνυξη βασίλευαν, σήμερα ρουκέτες και πυροβολισμοί ταράζουν τον ιερό τόπο.

Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεσηΧθες 21:56 | Ειδήσεις

Οι δηλώσεις της Ισπανίδας υπουργού Ισότητας και η αυστηρή απάντηση από την Τζόρτζια Μελόνι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα υπέβαλε το 4ο αίτημα για πληρωμή21:03Τροχαίο: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και τις έφαγε… αστυνομικός20:49Κασσελάκης: Η δεξιά καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (βίντεο)20:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο