LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Ιανουαρίου 2022 09:11

“Ελπίδα” – Διευθυντής Αττικής Οδού στον ΑΝΤ1: Ντρέπομαι για αυτήν την εικόνα

Όλα όσα είπε στο Γιώργο Παπαδάκη ο Διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού.

Φάνης Παπαδημητρίου - Καλημέρα Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή  "Καλημέρα Ελλάδα", ήταν το πρωί της Τρίτης ο Φάνης Παπαδημητρίου, Διευθυντής Κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, με αφορμή τα προβλήματα που προκάλεσε η "Ελπίδα" και τον εγκλωβισμό οδηγών στην Αττική Οδό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε για την κατάσταση που επικράτησε αλλά και την εικόνα που επικρατούσε  στο σημείο το πρωί της Τρίτης πως"βρίσκεται εδώ και ώρες μία συνεχής προσπάθεια σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και τον Στρατό για τον απεγκλωβισμό των οδηγών. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει περίπου 1000-1200 άτομα, με τους περισσότερους να έχουν απεγκλωβιστεί από το βράδυ".

Ζήτησε εκ νέου συγγνώμη και υποσχέθηκε πως θα αποδοθούν οι ευθύνες για το περιστατικό στην Αττική Οδό και είπε χαρακτηριστικά πως είναι "εδώ και 18 χρόνια είμαι Διευθυντής Κυκλοφορίας στην Αττική Οδό και ντρέπομαι για την εικόνα αυτή".

Επιπλέον, ανέφερε πως ή έλευση

“Ελπίδα” – Διευθυντής Αττικής Οδού στον ΑΝΤ1: Ντρέπομαι για αυτήν την εικόνα

της "Ελπίδας" έφερε πρωτογνωρες καταστάσεις καθώς πρώτη φορά είδε τόσο έντονη χιονόπτωση αλλά και τόσο πολλή κυκλοφορία στους δρόμους, εξηγώντας πως η διαφορά με τη "Μήδεια" είναι ότι τότε υπήρχε lockdown, ενώ χθες, όλος ο κόσμος ήταν στους δρόμους.

Σημείωσε επίσης πως, τη στιγμή που ξεκίνησε η σφοδρή χιονόπτωση, ήταν στην Αττική Οδό 35 εκχιονιστικά, πολλά εκ των οποίων πολλά ήταν εγκλωβισμένα.

"Και 100 να είχαμε, δε θα έφταναν" είπε σχετικά και τόνισε πως στόχος είναι τώρα να απεγκλωβιστούν όλοι οι οδηγοί, κάτι που γίνεται σε απόλυτη συνεργασία με τις Αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

“Ελπίδα” - Σχολεία: Χωρίς τηλεκπαίδευση την Τρίτη

Καιρός - “Ελπίδα”: Χιόνια, πολικό ψύχος και παγετός την Τρίτη

“Ελπίδα” – Πατούλης στον ΑΝΤ1 : μπήκε βίαια ο καιρός στην Αττική

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματαΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Η Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και η Πρωτομαγιά.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΧθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Χθες 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο