LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2022 17:29

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρώτη φορά στο Σάντριγχαμ χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο

Θα μείνει για πρώτη φορά στο εξοχικό Wood Farm στο Σάντρινγχαμ, χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό της.

AP - Βασίλισσα Ελισσάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφτασε στο Νόρφολκ για το προσκύνημα στον τάφο του πατέρα της, για την επέτειο 70 ετών από τον θάνατό του, και θα μείνει για πρώτη φορά στο εξοχικό Wood Farm στο Σάντρινγχαμ, χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό της.

Αν και συνήθιζε να περνάει την περίοδο των Χριστουγέννων στο εξοχικό του Σάντρινγχαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ φέτος παρέμεινε στο Κάστρο του Ουίνσδορ ώστε να προφυλαχθεί από τον κορονοϊό και έκανε ήσυχες γιορτές μαζί με στενά μέλη της οικογένειάς της.

Όμως τώρα, λόγω και της επετείου του θανάτου του πατέρα της, του Γεωργίου του 6ου, η 95χρονη μονάρχης της Βρετανίας πραγματοποίησε ένα ειδικό ταξίδι με ελικόπτερο και στη συνέχεια με αυτοκίνητο προς το Νόρφολκ και το εξοχικό της.

Μια πηγή από το Παλάτι, αποκάλυψε στη DailyMail ότι «τα πάντα είναι έτοιμα για την επίσκεψη της βασίλισσας. Η ίδια θα μείνει στο εξοχικό Wood Farm, αντί στην κεντρική κατοικία της, κάτι που είναι όμορφο καθώς το μέρος αυτό είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της».

AP - Βασίλισσα Ελισσάβετ

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ θα μείνει στο εξοχικό χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2021 και αποκαλούσε το συγκεκριμένο μέρος ως «το σπίτι» του. Μάλιστα, το 2017, όταν αποσύρθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του, είχε ξεκινήσει μια σειρά εργασιών ώστε να μένει στο εξοχικό πιο συχνά και να μπορεί να διαβάζει, να γράφει και να ζωγραφίζει με την ησυχία του.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο εξοχικό ήταν το μέρος που το βασιλικό ζεύγος μπορούσε να ζήσει ως πραγματικό ζευγάρι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η βασίλισσα επισκεπτόταν τον Φίλιππο εκεί, όταν τέλειωνε τις υποχρεώσεις της στο Λονδίνο και το χρησιμοποιούσε ως μια μίνι απόδραση από τα καθήκοντά της.

Η απόσταση του Σάντριγχαμ από το Ουίνσδορ είναι 225 χιλιόμετρα και το ταξίδι θεωρείται αρκετά κουραστικό για έναν άνθρωπο 95 ετών είτε γίνει με ελικόπτερο είτε με αυτοκίνητο. Η επιθυμία της βασίλισσας, όμως, να ταξιδέψει μέχρι εκεί είναι, σύμφωνα με τη DailyMail, σημάδι ότι χαίρει άκρας υγείας.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: 12108 νέα κρούσματα την Κυριακή

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Κυριακής

“Ελπίδα” - Σχολεία : Που θα είναι κλειστά την Δευτέρα (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο