LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2022 16:36 | Ανανέωση: 22 Ιανουαρίου 2022 16:46

Θεσσαλονίκη – ομαδικός βιασμός: Συγκινημένη από τη συμπαράσταση του κόσμου η Γεωργία

Οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται πλέον στα χέρια της ανακρίτριας. Τι δήλωσε η 24χρονη αποκλειστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».

Γεωργία - θύμα βιασμού - 24χρονη - Θεσσαλονίκη

Για τέταρτη φορά κατέθεσε χθες στις αρχές η 24χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή γυναίκα προσκόμισε ακόμη και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τους εμπλεκόμενους το μοιραίο βράδυ. Παράλληλα προχωρά και η έρευνα για το κύκλωμα μαστροπείας, που φαίνεται να κρύβεται πίσω από τον βιασμό της 24χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται πλέον στα χέρια της Ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, αφότου παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκκρεμούν τα αποτελέσματα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης. Η εξέταση αυτή αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας.

Γεωργία Μπίκα - 24χρονη

Την ίδια στιγμή, μια μεγάλη αγκαλιά έχει ανοίξει για την 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου. Η νεαρή γυναίκα, συγκινημένη από το κύμα συμπαράστασης, ευχαρίστησε τον κόσμο μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι».

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου από την καρδιά μου για την συμπαράσταση που λαμβάνω από όλο τον κόσμο. Αυτή η υπόθεση αφορά εμένα αλλά και όλες τις γυναίκες. Παίρνω καθημερινά θάρρος από την αγάπη που λαμβάνω και με όπλο την αλήθεια θα προχωρήσω την υπόθεση μέχρι τέλους. Περιμένω τη δικαίωσή μου από τη Δικαιοσύνη γιατί καμία κοπέλα δεν πρέπει να περνάει αυτό που πέρασα εγώ. Είμαι δυνατή χάρη στη δύναμη που μου δίνει ο κόσμος ο οποίος μου συμπαραστέκεται. Είδα τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πραγματικά συγκινήθηκα. Είμαι μια από αυτούς τους ανθρώπους».

 Στο μικροσκόπιο των ανακριτικών αρχών έχουνε μπει οι κλήσεις και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει η 24χρονη με τους εμπλεκόμενους τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, λίγες ώρες,  πριν το βιασμό της. Το θύμα,  παρουσία ψυχολόγου κατέθεσε εχθές, για μία ακόμη φορά περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τη φρίκη που έζησε.

Για 5 τουλάχιστον ώρες, κατέθετε στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ο 33χρονος που φέρεται ότι κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι. Κατασχέθηκε, το κινητό του τηλέφωνο, όπως και των άλλων ατόμων που βρίσκονται στην Αθήνα και φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Γεωργία Μπίκα - 24χρονη

Παράλληλα οι ανακριτικές αρχές τρέχουν και δεύτερη έρευνα για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας. Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει και νέες συνομιλίες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, στα μηνύματα που αντάλλαξε επιχειρηματίας, με γυναίκα μεσάζοντα, φαίνεται ο τρόπος που ....ψάρευαν κορίτσια για τα πάρτι που διοργάνωναν.

ΓΥΝΑΙΚΑ : Δεν υπάρχει αυτή σίγουρα πρέπει να μπεις στο πρόγραμμα για την επόμενη φορά.

ΓΥΝΑΙΚΑ : Φοβερό είναι πρέπει σίγουρα όταν ξανάρθεις αυτή.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ : ναι πρέπει να μιλήσει με Μ... Γιατί εκεί αν θυμάσαι μου έστελνε συνέχεια. Για ξεκίνα προεργασία. Θα έρθω αυτή τη βδομάδα

ΓΥΝΑΙΚΑ:  Τι λες, μου έφτιαξες τη μέρα. Ξεκινάω τώρα.  Εννοείται θυμάμαι, σχεδόν γυμνές selfie έστελνε μόλις πρωτομιλήσατε.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ: Για φτιάξε αυτά.

ΓΥΝΑΊΚΑ:  Θα τη στείλω ότι θα κάνουμε ένα μάζεμα το ΣΚ και μετά θα την πω ότι έρχεσαι και εσύ και να έρθει να τη δούμε.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ:  ΟΚ.  Ναι, μην πεις για μένα ακόμη. Γιατί μιλάει με Μ.... Οι Κρητικές είναι πάνω;

ΓΥΝΑΊΚΑ: Η Α... θα έρθει σε δύο εβδομάδες. Η άλλη, η Κρητικιά είναι εδώ και είναι μέσα για πάρτι το ΣΚ. Έτσι.  Εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμός από αστυνομικό: “Βοήθεια, δεν με αφήνει…” (ηχητικό ντοκουμέντο)

Βιασμός ανήλικης: η συγκλονιστική κατάθεση για τον ιερέα

Ομαδικός βιασμός - Ζιώγας: η Γεωργία “έσπασε” το… “ατού” των βιαστών (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Ο πρόεδρος Μακρόν θα συναντηθεί με Ζελένσκι, Στάρμερ και Μερτς τη Δευτέρα στο Λονδίνο23:58ΗΠΑ: Ρακούν "διαρρήκτης" τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε κάβα - Κατέληξε μεθυσμένο στην τουαλέτα23:41Κακοκαιρία Byron: Πού καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής23:24Σεισμός 4.7 ρίχτερ στα Καλάβρυτα23:10Νότια Κορέα: Αποκαλύφθηκε δίκτυο μαζικής παραβίασης καμερών - Χιλιάδες πολίτες θύματα κρυφής καταγραφής22:56Σαρκοζί: Στη δημοσιότητα αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο που περιγράφει τις 20 μέρες που έμεινε στη φυλακή22:42Ναυάγιο στην Κρήτη: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν οι δύο διασωθέντες22:28Βύρωνας: Εξιχνιάσθηκε συμμορία που λήστευε πρακτορεία τυχερών παιγνίων22:14Βρετανικός Τύπος: Η ευλογιά θα αφανίσει την ελληνική φέτα22:00Ολοκληρώθηκε η πορεία για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία21:45Μάχη τίτλου στη Formula 1: Ο Φερστάπεν στην pole, ο Νόρις ένα βήμα από το πρωτάθλημα21:31Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του 2χρονου αγοριού που πέθανε μετά από επίθεση σκύλου21:17Θεσσαλονίκη: Κτηνοτρόφος καταρρέει, μετά την αναγκαστική θανάτωση του κοπαδιού του (βίντεο)21:03Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για την ανασκόπηση του 2025 - Ένα έτος με μεγάλα έργα, νέες αποφάσεις και αλλαγές20:49Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Επεισόδια στα Εξάρχεια - Μολότοφ και προσαγωγές (βίντεο)20:35Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή20:21ANT1 Sports: Η FIFA τίμησε τον Τραμπ με το πρώτο Βραβείο Ειρήνης στην κλήρωση του Μουντιάλ20:09Συμβαίνει Τώρα: Πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)19:55Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητα και λύγισε τον Κολοσσό19:41Ναυάγιο με μετανάστες στην Κρήτη - 18 νεκροί19:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο