LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΣέρρεςΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2022 15:19

Σέρρες: έκλεψαν ακόμη και...δοκάρια

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Αρχών.

Σύλληψη - χειροπέδες

Παραβίασαν οχήματα, διέρρηξαν οικία, αποθήκη, ακόμα και τα μεταλλικά δοκάρια από αγρόκτημα επιχείρησαν να αφαιρέσουν. Ο λόγος, για έναν άνδρα από τις Σέρρες, που συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και δρούσε σύμφωνα με την αστυνομία, με τους τρεις συνεργούς του, στην ευρύτερη παροχή των Σερρών.

Συγκεκριμένα προχθές το βράδυ συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας για διακεκριμένες κλοπές, ενώ τακτοποιήθηκαν τα στοιχεία και τριών συνεργών του. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι δράστες ενεργώντας από κοινού το βράδυ της 20ης Ιανουαρίου σε περιοχή των Σερρών, παραβίασαν τρία οχήματα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, εργαλεία και άλλα αντικείμενα αξίας περίπου 1.200 ευρώ.

Με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, εντοπίσθηκε άμεσα ο ένας άνδρας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευές ενδοεπικοινωνίας. Επιπλέον, σε όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικό εργαλείο, καθώς και μέρος των παραπάνω κλεμμένων αντικειμένων με τα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από 9 έως 16 Ιανουαρίου 2022 σε περιοχές των Σερρών, διέπραξαν επίσης, διάρρηξη αποθήκης ημεδαπού, από όπου αφαίρεσαν ένα κινητήρα και λάστιχα οχήματος αξίας 1.900 ευρώ και κλοπή από αγρόκτημα ημεδαπού, αφαιρώντας μεταλλικά δοκάρια αξίας 1.200 ευρώ, τα οποία εγκατέλειψαν κατά τη διαφυγή τους. Οι δράστες επίσης διέρρηξαν οικία ημεδαπής, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα άγνωστης αξίας και ένα όχημα, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του.

Το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ομαδικός βιασμός - Ζιώγας: η Γεωργία “έσπασε” το… “ατού” των βιαστών (βίντεο)

Βιασμός ανήλικης: η συγκλονιστική κατάθεση για τον ιερέα

Ξυλοδαρμός από αστυνομικό: “Βοήθεια, δεν με αφήνει…” (ηχητικό ντοκουμέντο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο