LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2022 13:01 | Ανανέωση: 22 Ιανουαρίου 2022 14:56

Θεσσαλονίκη - Ομαδικός βιασμός: οι τοξικολογικές εξετάσεις παραδόθηκαν στην ανακρίτρια

Φως έρχονται να ρίξουν και επίσημα οι τοξικολογικές εξετάσεις για την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Γεωργία Μπίκα - 24χρονηΟλοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά στην καταγγελία που έκανε η 24χρονη κοπέλα για βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται πλέον στα χέρια της Ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, αφότου παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκκρεμούν τα αποτελέσματα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης. Η εξέταση αυτή αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας.

Ο φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, όπως αναφέρει το thestival.gr, αναμένεται να ανοιχτεί τη Δευτέρα το πρωί. Τότε θα γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η δήλωση της Γεωργίας στον ΑΝΤ1

«Όλοι οι βιαστές ποντάρουν στο γεγονός ότι το θύμα τους θα ντραπεί να μιλήσει και να τους καταγγείλει. Η Γεωργία βγήκε με το πρόσωπο της και με την όλη στάση της και το “έσπασε” αυτό», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ο Θανάσης Ζιώγας, συνήγορος της 24χρονης που έχει καταγγείλει ομαδικό βιασμό την Πρωτοχρονιά, στην Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, ο κ. Ζιώγας άφησε να εννοηθεί πως από το εργαστήριο της Ελβετίας, στο οποίο οι Αρχές στο πλαίσιο της ανάκρισης επέλεξαν να στείλουν δείγματα για εξέταση, αναμένεται να βγουν αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείχνουν πως χορηγήθηκαν “εξελιγμένα” ναρκωτικά στην 24χρονη.

Πρωινοί Τύποι - Ζιώγας - Αντύπα

Εξάδελφος της 24χρονης, συνομιλώντας με τους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη είπε πως η κοπέλα «ψυχολογικά είναι χάλια, αλλά παράλληλα είναι πολύ δυνατή. Δεν είναι λίγο αυτό που περνάει, αλλά έχει περάσει και χειρότερα, αφού έχει χάσει τους γονείς της και τον σύντροφο της».

Την περιέγραψε ως «ήσυχη κοπέλα, που δεν έδινε δικαιώματα, ήταν ήπιων τόνων παιδί και δεν προκάλεσε ποτέ προβλήματα σε κανέναν».

Εν τω μεταξύ, συγκινημένη για το κύμα συμπαράστασης που εκδηλώνεται σε όλη την Ελλάδα, δήλωσε η Γεωργία Μπίκα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», μετά από τις καταγγελίες της για ομαδικό βιασμό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, στην Θεσσαλονίκη.

Η δήλωση της Γεωργίας:

«Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου από την καρδιά μου για την συμπαράσταση που λαμβάνω από όλο τον κόσμο. Αυτή η υπόθεση αφορά εμένα αλλά και όλες τις γυναίκες. Παίρνω καθημερινά θάρρος από την αγάπη που λαμβάνω και με όπλο την αλήθεια θα προχωρήσω την υπόθεση μέχρι τέλους. Περιμένω τη δικαίωσή μου από τη Δικαιοσύνη γιατί καμία κοπέλα δεν πρέπει να περνάει αυτό που πέρασα εγώ. Είμαι δυνατή χάρη στη δύναμη που μου δίνει ο κόσμος ο οποίος μου συμπαραστέκεται. Είδα τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πραγματικά συγκινήθηκα. Είμαι μια από αυτούς τους ανθρώπους».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» με την δήλωση της Γεωργίας, όσα είπε για εκείνη ο εξάδελφος της, αλλά και τις αναφορές του συνηγόρου της για την στάση της 24χρονης και τις τοξικολογικές εξετάσεις:

Ειδήσεις σήμερα:

Ομαδικός βιασμός - Ζιώγας: η Γεωργία “έσπασε” το… “ατού” των βιαστών (βίντεο)

Βιασμός ανήλικης: η συγκλονιστική κατάθεση για τον ιερέα

Ξυλοδαρμός από αστυνομικό: “Βοήθεια, δεν με αφήνει…” (ηχητικό ντοκουμέντο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέα η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτίαΣήμερα 16:48 | Ειδήσεις

Ποιες είναι οι κατηγορίες με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπη η μητέρα του 3χρονου

Ο Θοδωρής Κυριακού για τον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ANT1 - Θα βοηθήσουμε τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα που μας έχουν ανάγκηΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού, δώρισε 300.000 ευρώ για αυτό τον ιερό σκοπό.

"Αποκαλύψεις" - Αλεξανδρούπολη: Η δικηγόρος της μητέρας του 3χρονου που πέθανε από ασιτία μιλάει στον ΑΝΤ1Σήμερα 16:49 | Ειδήσεις

Ο παππούς του άτυχου παιδιού ξυλοκοπήθηκε άγρια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όλα όσα έγιναν στον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1 που συγκεντρώθηκαν 3.330.000 ευρώ (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Πάνω από 35 χρόνια, ο ΑΝΤ1 αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, εμπνέει και κάνει πράξη τη δέσμευσή του για κοινωνική αλληλεγγύη. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υεμένη: Οι αντάρτες και η κυβέρνηση κατέληξαν σε συμφωνία για την ανταλλαγή σχεδόν 3.000 αιχμαλώτων19:03Hellenic Train: Ενισχύονται τα δρομολόγια ενόψει εορτών στον Οδοντωτό18:49Σε λειτουργία η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ18:35Ίλιον: Συνελήφθησαν 12χρονος και 13χρονος που οδηγούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα18:20Χριστουγεννιάτικα κάλαντα αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου 18:06Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας υπόσχεται ότι ο στρατός θα παραμείνει στη Λωρίδα της Γάζας17:51Πιερία: Άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης17:38Νέο έργο του Banksy εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο Λονδίνο (εικόνες)17:23Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέα η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτία17:09"Αποκαλύψεις" - Αλεξανδρούπολη: Η δικηγόρος της μητέρας του 3χρονου που πέθανε από ασιτία μιλάει στον ΑΝΤ116:54"Αποκαλύψεις"- Στέφανος Παπαδόπουλος: O 21χρονος φέρεται να έστελνε βίντεο με προσωπικές του στιγμές σε ομάδες στα social media (βίντεο)16:40ΕΛΓΑ: Πληρωμές 35,1 εκατ. ευρώ για καταστροφές από Daniel, Elias και πυρκαγιές σε Έβρο, Καβάλα και Φθιώτιδα16:26Γεωργιάδης από Αμύνταιο: Στόχος είναι να απορροφήσουμε και το τελευταίο ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης16:12Ζελένσκι: Αρκετά σχέδια εγγράφων που σχετίζονται με τις εγγυήσεις ασφαλείας είναι έτοιμα μετά τις συνομιλίες στις ΗΠΑ15:58Κροατία: Πενήντα χρόνια κάθειρξη για τον δολοφόνο ενός μαθητή σε σχολείο15:44Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία15:27Τσίπρας: Γίνανε λάθη τα οποία χωρίς δισταγμό τα αναφέρω και ασκώ κριτική και αυτοκριτική15:10Συνελήφθη 35χρονος στα Καλύβια, καταζητούμενος για δολοφονίες μελών της Greek Mafia14:53Πάνω από 124 εκατ. ευρώ καταβλήθηκαν σε 1,17 εκατ. δικαιούχους επιδόματος θέρμανσης14:36Ξεκίνησε η αποστολή SMS για το δωρεάν πρόγραμμα αντιμετώπισης της παχυσαρκίας14:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο