LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2022 13:33 | Ανανέωση: 21 Ιανουαρίου 2022 13:40

Βαριές κατηγορίες στον ιερέα για το βιασμό ανήλικης

Σε αργία τέθηκε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ -  ΙΕΡΕΑΣ - ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ

Αντιμέτωπος με βαρύτατο κατηγορητήριο που αφορά βιασμό κοριτσιού συνελήφθη, έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε από ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, ο ιερέας που θα απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται την Τρίτη το πρωί.

Ο ιερέας ήρθε ενώπιον των Αρχών μετά τη δίωξη που ασκήθηκε χθες από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο που κινήθηκε ταχύτατα αμέσως μόλις παρέλαβε και μελέτησε την προανακριτική δικογραφία, λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων που φέρονται να έχουν διαπραχθεί σε βάρος ανήλικου θύματος. Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του κληρικού αφορά κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό που φέρεται να σχετίζεται με φωτογραφίες που -κατά τη δικογραφία- ο κατηγορούμενος ζητούσε να του στέλνει το κορίτσι.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ -  ΙΕΡΕΑΣ - ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ

Η δικογραφία φέρεται να περιγράφει σοκαριστικά στοιχεία που προέκυψαν από την κατάθεση της παθούσας με τις πράξεις να έχουν τελεστεί το χρονικό διάστημα από το 2019 έως τον Μάιο του 2020, όταν το κορίτσι ήταν 14 με 15 ετών, έως τα 16.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι από τον περασμένο Νοέμβριο φέρεται πως εκμυστηρεύτηκε στη θεία της όσα είχαν συμβεί με τον κληρικό. Αμέσως την υπόθεση που έφθασε ταχύτατα στις Αρχές ανέλαβε με προανάκριση το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, το οποίο χθες διαβίβασε την δικογραφία στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ -  ΙΕΡΕΑΣ - ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ

Ο κληρικός μετήχθη σήμερα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης στον Ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Στο πλευρό του βρέθηκε στα δικαστήριο η κόρη του, η οποία φώναζε πως ο πατέρας της είναι αθώος.

Με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, τίθεται σε αργία μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της Ποινικής και Εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυφάδα - Τροχαίο: Σκοτώθηκε 21χρονο παλικάρι

“Το Πρωινό” - Τζιόβας για Φιλιππίδη: ευτυχώς θα “μιλήσει” η Δικαιοσύνη (βίντεο)

Ξυλοκόπησε και λήστεψε τον πατέρα του!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο