LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2022 23:29

Κύπελλο Ελλάδας: Άρης και Λαμία άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Οι γηπεδούχοι αν και είχαν την καθολική υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έμειναν για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, άσφαιροι.

Άρης - Λαμία

Ισόπαλοι δίχως τέρματα αναδείχθηκαν Άρης και Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Άσφαιροι για τρίτο διαδοχικό ματς μέσα στο 2022 έμειναν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, την ανοδική της πορεία συνέχισε η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν 11 τελικές προσπάθειες, ωστόσο μόνο η πρώτη και η τελευταία απείλησαν, ουσιαστικά, τον Μπόγκνταν Σαράνοφ: στο 8ο λεπτό ο Φαμπιάνο Λέισμαν προωθήθηκε και δοκίμασε το δεξί σουτ έξω από την περιοχή, με τον Βούλγαρο τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο 43’, στο φαλτσαριστό σουτ του Μπρούνο Γκάμα έπειτα από την πάσα του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Η Λαμία, από την πλευρά της, προσπαθούσε – ανεπιτυχώς – να απειλήσει με κάποια αντεπίθεση.

«Εκρηκτικό» το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, αλλά μόνο αυτό... Ο Σαράνοφ πρόλαβε τον Σούντγκρεν που βγήκε μόνος του από πλάγια θέση μετά το υπέροχο τακουνάκι του Δημήτρου Μάνου, στην απέναντι εστία ο Χουλιάν Κουέστα διόρθωσε με υπερένταση – αλλά και τραυματίστηκε! – προ του Λαζάρ Ρόμανιτς το λάθος του Σούνγκρεν και ο Λούκας Σάσα σούταρε πάνω από τα δοκάρια στην εξέλιξη της φάσης – όλ’ αυτά μέσα σε ένα τρίλεπτο (49’-51’). Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους, με μοναδική αξιόλογη φάση την επέμβαση του Σαράνοφ στο σουτ του Κριστιάν Λόπεθ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Άρης - Λαμία

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου στο «Αθανάσιος Διάκος», αφού όμως πρώτα παίξουν ξανά μεταξύ τους για τη 19η αγωνιστική της Super League στη Θεσσαλονίκη (23/1).

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες: Σούντγκρεν, Φαμπιάνο - Γκόλεμιτς, Μπεχαράνο, Νούνιες, Σαράνοφ.

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα (59’ Ντένις), Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Τζέγκο (59’ Εντιαγέ), Σάσα, Μανσίνι, Μπερτόγλιο (74' Ιτούρμπε), Γκάμα (60’ Ματέο), Μάνος (73' Λόπεθ).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες (94' Αντέτζο), Καραμάνος (71' Μπανγκουρά), Τάιρον (64’ Τζανδάρης), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο Παντελίδη: Αντικρουόμενοι ισχυρισμοί για το ποιος οδηγούσε

Καρδίτσα - Εικονικοί εμβολιασμοί: Δυο απολύσεις στο Κέντρο Υγείας Παλαμά

Κορονοϊός - Παπαευαγγέλου: Ένας στους 3 στις ΜΕΘ είναι κάτω των 60 ετών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της ΑθήναςΣήμερα 22:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τον Φιντάν, στόχος της Άγκυρας παραμένει η μετατροπή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου «σε περιοχή σταθερότητας και ευημερίας», κάτι που –όπως είπε– αποτελεί «ξεκάθαρη βούληση του Προέδρου» της Τουρκίας.

Ουκρανία: "Έτοιμος για εκλογές" ο Ζελένσκι - Τι ζητάει από τους συμμάχουςΣήμερα 22:07 | Ειδήσεις

Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα μπορούσαν να διεξαχθούν εντός 60-90 ημερών.

Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)Σήμερα 22:29 | Ειδήσεις

Στο σημείο χρειάστηκε να μεταβεί γερανοφόρο όχημα,  για  να  επαναφέρει σε ορθή θέση το φορτηγό και να ακολουθήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Χολαργός: Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που μαχαίρωσαν τον 14χρονο - Συνελήφθη και ο δεύτεροςΣήμερα 21:52 | Ειδήσεις

Ο δεύτερος δράστης  εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Missing alert για την εξαφάνιση 62χρονου 23:59Πιερρακάκης: Η αποκατάσταση των πληγέντων στο Μάτι και τη Μάνδρα ενισχύει την αξιοπιστία του κράτους23:48Θεσσαλονίκη: Πτώση άνδρα που πραγματοποιούσε εργασίες σε σκεπή - Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού (βίντεο)23:40Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας της Αλγερίας Αχμέντ Ατάφ την Τετάρτη23:32Διορία "μερικών ημερών" δίνει ο Τραμπ στον Ζελένσκι να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο23:24Λάρισα: Στο νοσοκομείο ανήλικη λόγω μέθης23:16Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικές σφαίρες23:06Δένδιας: Αναγκαιότητα επιβίωσης για την Ελλάδα οι ριζικές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις22:56Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)22:48Νέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της Αθήνας22:40Ουκρανία: "Έτοιμος για εκλογές" ο Ζελένσκι - Τι ζητάει από τους συμμάχους22:32"Οσμή σκανδάλου" ΟΠΕΚΕΠΕ στην Εύβοια: Ψάχνουν πού πήγαν 6,5 εκατ. ευρώ22:24Σοβαρό τροχαίο στην Άρτα: Φορτηγό ανετράπη σε παράδρομο της Ιονίας Οδού - Εγκλωβισμένος ο οδηγός22:16Μετρό Θεσσαλονίκης: Περισσότερες από 27 εκατ. μετακινήσεις εξυπηρέτησαν οι συρμοί22:08Χολαργός: Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που μαχαίρωσαν τον 14χρονο - Συνελήφθη και ο δεύτερος21:58Ηλεία: 13χρονος μπήκε σε σχολείο και χτύπησε 12χρονο στο πρόσωπο 21:48Γαλλία: Η χώρα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision και την αντίθεσή της σε μποϊκοτάζ του Ισραήλ21:38ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινίσεις για τους ελέγχους στο Μέτρο 2321:28Ένωση Αστυνομικών Ηρακλείου: Οι αγρότες έχουν δίκιο, αλλά οι επιθέσεις δεν δικαιολογούνται21:18Λαμία: Δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα έξω από μπαρ - Λήστεψαν και έδειραν έναν 35χρονο21:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο