LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2022 11:30

“Το Πρωινό” - 38χρονη για πλαστικό χειρουργό: μου είπε “πάρε 5000 ευρώ και φύγε” (βίντεο)

Μιλάει αποκλειστικά για την αποτυχημένη παρέμβαση, τον κίνδυνο ζωής που διέτρεξε, την απόπειρα αυτοκτονίας και την στάση του γιατρού. Συγκλονίζουν οι περιγραφές της.

Αποτυχημένη πλαστική επέμβαση - 38χρονη - Το Πρωινό

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε αποκλειστικά το πρωί της Πέμπτης η 38χρονη η οποία έχει κινηθεί νομικά κατά πλαστικού χειρουργού για αποτυχημένη παρέμβαση του, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί το πρόσωπο της και κατ΄ επέκταση η ζωή της, όπως αναφέρει

Συνομιλώντας με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η 38χρονη σήμερα γυναίκα, αισθητικός στο επάγγελμα είπε «πήγα στο τέλος Απριλίου 2018 στον πιο γνωστό πλαστικό χειρουργό που υπάρχει, για να κάνει μια ένεση υαλουρονικού. Το υλικό απορρίφθηκε αμέσως και μου είπε “έλα να σου βάλω ένα πιο ενισχυμένο υλικό, να σε φτιάξω”».

«Πήγα στο σπίτι, άρχισε να πρήζεται το πρόσωπο μου. Κάλεσα στο ιατρείο και η γραμματέας του, μου είπε αν βάλω ζεστές κομπρέσες. Σε πολλά τηλεφωνήματα μου δεν εμφανιζόταν ο γιατρός. Μετά από μέρες μου είπαν να στείλω φωτογραφία στο viber για να κάνουν διάγνωση εξ αποστάσεως. Όταν απείλησα ότι θα βγω στα κανάλια, ο γιατρός μου έκλεισε ραντεβού και ήταν πολύ εριστικός απέναντι μου», αναφέρει η 38χρονη.

Προσθέτει πως «ο γιατρός μου είπε “πάρε 5.000 ευρώ και φύγε από εδώ” και όταν του είπα τι είναι αυτά που μου λέει, μου απάντησε “άκου, καημένη, η ανθρώπινη ζωή κοστίζει 50.000 ευρώ, τι περιμένεις;”».

Όπως συμπληρώνει η καταγγέλλουσα, «νοσηλεύθηκα για 4 ημέρες σε δημόσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί εκεί σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Τα χείλη μου είχαν ανέβει στα ρουθούνια μου και δεν μπορούσα να πάρω οξυγόνο από την μύτη. Μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν και μου πρότειναν να πάω σε ιδιώτη. Κινδύνευσα να χάσω το μάτι μου και με έβαλαν άρον - άρον στο χειρουργείο. Ενημέρωσαν την οικογένεια μου πως οι πιθανότητες να μην βγω από το χειρουργείο ζωντανή ήταν 50%-50%».

Σε ότι αφορά την σημερινή της κατάσταση, ανέφερε πως «στην βιοψία το αποτέλεσμα είναι πως πρόκειται για άγνωστο υλικό που μου έβαλε ο γιατρός. Σήμερα, μου λείπει μεγάλο μέρος από το πάνω χείλος. Δεν αισθάνομαι το πάνω χείλος μου. Οι πόνοι είναι αφόρητοι σε όλο το πρόσωπο μου. Έβγαινε υγρό από την μία πλευρά του χείλους μου, το οποίο επί ημέρες το κατάπινα».

«Είμαι αισθητικός. Το πρόσωπο μου ήταν η διαφήμιση της δουλειάς μου. Έχει καταστραφεί η κοινωνική και η επαγγελματική και η προσωπική μου ζωή. Δύο φορές έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, διότι η εικόνα μου είναι αποκρουστική. Η οικογένεια μου αναγκάστηκε να καλύψει με πανιά τους καθρέπτες για να μην βλέπω τον εαυτό μου. Με παρακολουθεί ψυχίατρος και ακολουθώ αυστηρή αγωγή», εξήγησε η 38χρονη, λέγοντας πως έχει ξεκινήσει ήδη η εκδίκαση της ποινικής και της αστικής δίκης με κατηγορούμενο τον πλαστικό χειρουργό, από τον οποίο αξιώνει αποζημίωση 850.000 ευρώ.

Παρακολουθήστε όσα είπε η 38χρονη για τον πλαστικό χειρουργό και την περιπέτεια της, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:


Ειδήσεις σήμερα:

Ομαδικός βιασμός Γεωργίας – Κατάθεση 27χρονου: όλα έγιναν με απόλυτη συναίνεση

Kim Kardashian: “Σεισμός” στο Instagram με τη σέξι πόζα της φορώντας μαγιό! 

Νέα Ορλεάνη: Οικογένεια νεκρή σε φλεγόμενο σπίτι (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίαςΣήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Πληροφορίες αναφέρουν πως θερμοσίφωνας “‘έσκασε” στον χώρο της κουζίνας, όπου βρισκόταν εργαζόμενος. 

Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφέςΣήμερα 18:51 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσε ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ στον ΑΝΤ1 για την αλλαγή συνόρων της Ουκρανίας.

Καρδίτσα: 12χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος - Υπέστη σοβαρό έγκαυμα προσπαθώντας να ανάψει το τζάκιΣήμερα 18:29 | Ειδήσεις

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σο νοσοκομείο "Παίδων" της Αθήνας.

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Προσευχόταν τα τελευταία της λεπτά η 75χρονη - Υποψήφια με την Χρυσή Αυγή η 46χρονηΣήμερα 21:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει ήχος από τη στιγμή που η 46χρονη έχει μπει στο σπίτι και βασανίζει την άτυχη ηλικιωμένη για να της αποκαλύψει που είχε κρύψει τα χρήματα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Προσευχόταν τα τελευταία της λεπτά η 75χρονη - Υποψήφια με την Χρυσή Αυγή η 46χρονη21:36ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι 28 Νοεμβρίου21:22Τέλλογλου - Αισθητήρες σε γέφυρες: Αγώνας δρόμου για ελέγχους στατικότητας21:08Ενδοοικογενειακή βία – ΕΛ.ΑΣ: 47 συλλήψεις καθημερινά μέσα στο 202520:54Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Άρη Μουγκοπέτρου20:40ANT1 sports: O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς20:26Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές20:12Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο μετάβασης του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ - Οι τρεις μεγάλες αλλαγές19:58Ηράκλειο: Επείγουσα αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω…απείθαρχου επιβάτη19:44Καρδίτσα: Λύκος μπήκε σε ποιμνιοστάσιο και σκότωσε 20 πρόβατα και αρνιά (εικόνες)19:30Αγροτικές επιδοτήσεις: Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων για το 202519:16Παράνομη οδήγηση στη Θεσσαλονίκη - Εντείνονται οι τροχονομικοί έλεγχοι19:02Καρδίτσα: 12χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος - Υπέστη σοβαρό έγκαυμα προσπαθώντας να ανάψει το τζάκι18:48Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας18:34Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λαφόν, φλεγμονή στον αστράγαλο ο Τσιριβέγια 18:20Γερμανός ΥΠΕΞ: Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί εναντίον χώρας - μέλους του ΝΑΤΟ ως το 202918:07Θεσσαλονίκη: Φρίκη για το ζευγάρι που παραδέχεται οτι εκτρέφει γάτες για να τις φάει17:53Τουρκία: MIT και αστυνομία "ξηλώνουν" δίκτυο κατασκοπείας – Πανικός με την αναφορά σε HAE που σβήστηκε μέσα σε λίγες ώρες 17:39Σαλαμίνα - "Αποκαλύψεις": Μαρτυρία "φωτιά" βάζει στο κάδρο της δολοφονίας και άλλο άτομο17:25Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο